Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Heippa!Onko kellään kokemuksia moisista vaunuista? Ovat Stocalla hulluilla päivillä tarjouksessa, ja aateltiin varteen otettavana vaihtoehtona.

Mut kuulin töissä muutamalta vain negatiivistä kommenttia ylipäätänsä Brion vaunuista. Oletteko olleet tyytyväisiä???Maruzella77 ja helmis 21+0

Sivut

Kommentit (16)

siellä tosin uskaltaisin tingata myyjiltä jotain ylimääräistä mukaan pakettiin. :o)Minäkin katselin noita yhtenä vaihtoehtona (+Teutonia Mistral Sportit/Emmaljungan Cerox Sporitit/ Happy Baby Techno), mutta sitten tarttui mukaan kuitenkin AT-lastenturvasta löytyneet I' coon Platon 3 air-rattaat, pehemällä kantokopalla ja hoitolaukulla.

Kokemusta ei Briosta ole, mutta minusta ovat turhan jyhkeät, korkeat, painavat ja leveät.

Meillä hienot kokemukset Teutonia Mistralista, jota nyt saa sport-mallina pehmeän kantokassin kanssa hintaa 559e. Ei siis merkittävä hintaero tuohon Stockkan tarjoukseen, mutta kylläkin minusta käytettävyyteen, toimivuuteen ja pitkäikäisyyteen.

Jos vaunut ovat isot ja kolhot, niiden käyttöikä jää lyhyeksi. Mistraleilla pääsee hienosti hangessa, kestävät mainiosti Suomen oloissa ja meillä ei ainakaan mikään osa ole hajonnut. Meillä pehmeä kantokassikin oli käytössä 3 talvea samalla lapsella! (talvivauva). Mistraleissa myös markkinoiden pisimpiä makuutiloja, ja ne toimivat hienosti rattaina, vaikka ovat suojaisat myös vaunuina.

ja olen ollut tyytyväinen. Varsinkin nykyiset mallit näyttää tosi hyvältä, meidän malli on tietysti jo vähän ' vanhentunut' ...Ne on näppärät, pienehköt vaunut mutta eivät kuitenkaan liian matalat niinkuin mielestäni jotkut (Gesslein?) ovat. Ja hinta-laatusuhde kohdallaan - hyvää ruotsalaista laatua! ;)


Nuo Brion Novat jokin aika sitten juuri jostain Vantaan isosta lastentarvikeliikkeestä (en muista sen nimeä!). Me olemme kuulleet Brion vaunuista paljon hyvää, Kombi on moninkertainen testivoittaja ja Nova on kai aika samoilla periaatteilla toimiva halvempi malli. Pyörät ovat tosin aika järeät, mutta meillä ne tulevat ihan tarpeeseen.Lainaus:

Klic-in-järjestelmä, kääntyvä työntöaisa, pehmeä kantokassi ja 30cm ilmakumipyörät. Eri värejä. 479,-
Tuo Klic-in-järjestelmä, kääntyvä työntöaisa ja ilmakumipyörät kuuluvat yleensä pakettiin kaikkialla. Tuo Stockan tarjous ei vaikuta kauhean edulliselta, mutta jos Stockalta ostatte, saatte 20€ halvemmalla kuin me!:)Meitäkin rupesi Briot mietityttään, kun ovat " ruotsalaiset" , siis Kiinassa nykyään valmistetaan....

Eipä noista tiiä, tarvii käydä kattomassa ja vertailemassa!

ja minulla ei ole mitään huonoa sanottavaa. Meillä on vuoden 2004 malli ja kangas on aivan kuin uusi. Talvella oli helppo kulkea lumessa isoilla pyörillä. Pehmeäkantokoppa on vain aika pieni että kovin pitkään ei vauva mahdu ainakaan talvella sinne. Helppo pistää kasaan ja yhdellä kädellä saat ne taas kasaan.

Minä suosittelen!

- tilattiin Hobby Hallista viime keväänä, en tiedä, saako niitä sieltä vielä. Väriä oli vain yhtä (musta-harmaa), EVA-pyörät ja ei heittoaisaa. Mielestäni kuitenkin hintansa väärti, hyvin ovat palvelleet meitä. Ilmakumeista aina paljon puhutaan, mutta nuo halvemmat EVAt toimivat kyllä yhtä hyvin kaupunkikäytössä, kun ollaan ilmakumipyörällisten kavereiden kans vertailtu.

Meillä noi Novat juuri odottaa kellarissa vauvaa ja ainakin meillä lukee jokaisessa rungon osassa, että ne on tehty Ruotsissa! Kangasosista en tiedä.Ilmakumipyöristä piti vielä sanoa, et sehän tarkottaa ns. tavallista pumpattavaa traktorirengasta. Meille ei sellaisia tullut, koska asutaan kaupungissa. Myyjäkin sanoi, että jos ei asu maalla tai käytä jatkuvasti hiekkateitä niin ne on turhat.Itse päädytttiin noihin Noviin (ja hylättiin juuri toi teutonia mistral) koska mies oli sitä mieltä, että teutonian muoviosista on turha maksaa samanverran kuin Brioista. Lisäksi teutonian kantokassi oli pienempi.Nyt kun vaunut on kellarissa ja en ole niitä vielä käyttänyt näyttävät ne valtavan suurilta ja hiukan alon jo epäilemään, että olikohan ostos hyvä.Knoppe


Meillä siis on Kombit vuosimallia 2003 kovalla kantokopalla, ja ne on olleet tosi hyvät - liikkuneet lumihangessakin kuin unelmat, ja kangasosat ovat vieläkin kuin uudet - siis kestäneet hyvin kulutusta! Jotkin muoviklipsit meillä menivät rikki, mutta saimme ostopaikasta samantien varaosat veloituksetta mukaan (vaikka siis takuuaika oli jo ummessa). Eli eipä Briosta ylipäänsä valittamista.Jälkikäteen harmittaa vain se, etten ottanut pehmeää kantokassia, se ois ollut huomattavan paljon näpsempi. Nyt tosiaan jos pitäis vaunut ostaa, ostaisin just nuo Novat. Hinta on ainakin kohdallaan. Meillö vaan on hankintalistalla nyt tuplarattaat/vaunut...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat