Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko marraskuun loppu liian aikaisin?

Kommentit (8)

etikettipuoleen muutenkaan kiinnitä kovin paljon huomiota.Mutta kutsun lähettämisessä ajankohta lienee olennaista, jotta ihmiset osaavat varata oikean viikonlopun vapaaksi.

Talvella hääkutsu piristäisi minua ainakin mahdottomasti.Meillä oli itsellä talvihäät ja ne oli tosi helppo järjestää. Seurakunnan kaikki 4 kirkkoa oli vapaana, kaikki papit oli vapaana, pitopalvelut laskivat hintoja, jotta olisivat saaneet meiltä sen keikan, kaikki juhlapaikat, joita kysyttiin oli vapaana, jne. Mistään sellaisesta ei ollut stressattavaa. Järjestelyt kävivät nopeasti, kun kaikki etsiminen sujui helposti. Muutenkin tuntuu, että häät on jääneet paremmin ihmisten mieleen. Pappikin muisti meidän häät vielä lapsen kastajaisissa, kun ei ollut niin paljon muita häitä siinä samaan aikaan.

Tänä kesänä kutsuja häihin oli kolmet. Kaikki läheisiä. Yhteensä kuusi viikonloppua meni häihin ja polttareihin, oikeesti harmitti tosi paljon kun itsellä ei enää juurikaan fiilistä toisen tärkeään päivään! Lisäksi kaikissa häissä mielettömän KUUMA!! Itse naisena vielä jotenkin selvisi mutta miehillä tummissa puvuissaan ja sukissaan hiki virtasi... Ei enää koskaan tällaista kesää!!! Arvata saattaa että koko loma näihin pippaloihin sitten menikin!

kesähäihin jopa 4 kk etukäteen. Helmikuussa pidettäviin häihin riittää vähempi " varoaika" . Jos haluat lähettää kutsut marraskuun lopulla, ei mielestäni ole liian aikaista. Mutta joulukuussakin ehtii vielä mainiosti. Mukavia häitä ja onnea!!!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat