Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Pientä kyselyä tekisin, kun tällasia tarvikkeita pitäs hankkia. Mielipiteitä ois kiva kuulla ja kokemuksia... Eli...

1. Millaiset vaunut aiot hankkia/millaiset sinulla on? Miksi juuri ne? (Nämä saimme jo hankittua, valitsimme Oran Jovi Airit, koska olivat tarjouksessa ja huomattavasti Emmaljungaa ja Brioa halvemmat ja vaikuttivat kuitenkin vähintään yhtä hyviltä.)

2. Minkä merkkistä turvakaukaloa olet ajatellut/sinulla on jo? (Mä haluaisin sellasen, missä on erillinen kiinnitysalusta ettei sitten tartte koko ajan vöitten kanssa pelata. Kokemuksia?)

3. Hankitko hoitopöydän/onko sinulla hoitopöytää? Miksi/miksi et? (Mä haluisin laatikollisen, että siihen saa vauvan vaatteita ja tavaroita, siitähän sitten ei tiiä, kuinka paljon vauvaa tulee siinä loppupelissä sitten " hoidettua" ...)

Kommentit (4)

1. Vaunut on Emmaljungat vm. 2000. kuomurattaat. Ollet käytössä kahdella lapsella ja tosi hyvät. Maksoivat silloin paljon, mutta ovat olleet hintansa arvoiset.2. Kaukalo on Maxi-cosi. Ihan ok. Ei kokemusta kiinnitysalustasta (mikä se on?).3. Hoitapöytää en hankkinut. Hoidin lapseni pesukoneen päällä sellaisen muovisen siirrettävän alustan päällä. Tai sitten sängyllä. Minkäänlaista hoitopöytää en huolisi, koska sellaisen käyttöikä on lyhyt.


1. Millaiset vaunut aiot hankkia/millaiset sinulla on? Miksi juuri ne?Jos tällä tietämyksellä mitä minulla nyt on (2 lasta) hankkisin vaunut, niin ostaisin kuomurattaat kantokassilla. Semmoiset siis yhdistelmävaunuja asteen kevyemmät kärryt.Ekalle vauvalle ostimme Oran yhdistelmät kantokopalla käytettyinä, ja niiden kaveriksi tarvittiin Gracon matkarattaat. Toisen vauvan pienin vauva-aika kärryteltiin näillä, mutta sitten kyllästyin kaksien kulkupelien kanssa pelaamiseen ja ostin uutena Brio Flexit. Aivan ihanat. Suosittelen. Menevät autoon samaan tilaan kuin matkarattaat, mutta ovat isot ja jykevät ja suojaisat. Eivät kuitenkaan niin massiiviset, että niitä ei pystyisi sitten vielä isommankin lapsosen kanssa käyttämään rattaina.(Nämä saimme jo hankittua, valitsimme Oran Jovi Airit, koska olivat tarjouksessa ja huomattavasti Emmaljungaa ja Brioa halvemmat ja vaikuttivat kuitenkin vähintään yhtä hyviltä.)En olisi ostanut noita. Laatu ei ole yhtä hyvää. Valmistettu Kiinassa. Huolto ei varmaankaan pelaa. Mutta toivottavasti toimii.

2. Minkä merkkistä turvakaukaloa olet ajatellut/sinulla on jo? (Meillä oli kahdella vauvalla Gracon Autobaby, joka ostettiin uutena sille ekalle. Näistä en tingi, haluan parasta ja uutena. Silloin ei niitä jalustoja ollut, mutta itse asiassa tosi nopeesti sen oppii laittamaan näpsäkästi kiinni parissa sekunnissa vöilläkin! Ensin tuntuu hankalalta. Mutta ostakaa toki jalusta nyt kun niitä on!3. Hankitko hoitopöydän/onko sinulla hoitopöytää? Miksi/miksi et?Meillä on ollut Lastentarvikkeesta ostettu sellainen ikäänkuin tarjotin, joka laitetaan pinnasängyn päälle. Sen voi siitä nostaa ja laittaa vaikka pinniksen reunaa vastan lattialle silloin kun se on tiellä, ja on kevyt ja helppo nostaa paikalleen. Muistaakseni on merkkiä Drewex (en ole 100% varma tästä...) ja se maksoi aikanaan noin 30 Euroa. Ostimme sen melko pian eka vauvan synnyttyä, ensin hoitotasona oli jotain muuta mutta tämä on ollut tosi hyvä, ja työskentelykorkeus on selälle hyvä kun on aika korkealla.En ostaisi semmoista melamiinihökötystä missä on laatikot ja päällä hoitotaso. Ne on kumminkin niin rumia että lentävät pian varastoon. Vie paljon tilaa. Yäkyäk en huolisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

1. Millaiset vaunut aiot hankkia/millaiset sinulla on? Miksi juuri ne?

- Hartan Skaterit, tykkäsin sporttisesta ulkonäöstä ja muutenkin vaikuttivat hyviltä ja laadukkailta. Ja tyytyväinen olen ollut. Nyt pitäisi hankkia tuplat, nekin tahtoisin kolmipyöräisinä, mutta kääntyvällä etupyörällä.2. Minkä merkkistä turvakaukaloa olet ajatellut/sinulla on jo?

- Tahdon/ hankin Isofix-kiinnitteisen, jalustallisen.3. Hankitko hoitopöydän/onko sinulla hoitopöytää? Miksi/miksi et?

- on meillä hoitopöytä mutta ei sitä juuri käytetty esikoisen vauva-aikana

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat