Seuraa 

Söin kerran broilerisalaattia ja sinne oli laitettu semmosia noi 2cm pitkiä vähän kaarevia en tiedä oliko pähkinöitä sitten vai mitä.. Osaisiko joku viisaampi kertoa mitä ne mahdollisesti oli tai jotain hyviä vinkkejä mitkä olisi hyviä salaattiin esim?

Kommentit (3)


ne oli CASHEWpähkinöitä, " joka kaupassa" myydään.



periaatteessa monenlaisia pähkinöitä voi käyttää, itse suosin just noita, mutta oikeastaan enemmän käytän vielä PINJANSIEMENiä (yleensä paahdan kevyesti pannussa - ilman rasvaa ja varovasti, palavat hetkessä) salaateissa, ja sitten jälkkäreissä&juustojen kanssa PECAN-pähkinöitä.



myös suolapähkinät sopii johon, esim. wokkeihin.



C

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat