Seuraa 

Kommentit (9)

Toukkis: kuten Rva Sukkula tossa kirjoittelikin, niin asioilla on tapana järjestyä. Rauhallisesti vaan, kyllä joku ne vaatteet sinne sairaalaan tuo, vaikka nopea lähtö sinne tulisikin. Ota yksi asia, jonka päätät tehdä ja sitten teet sen, esim. vaatteiden pesu. Sen jälkeen kun se on tehty mieti seuravaa jne. Älä mieti, miten monta juttua on tekemättä vielä, aloita yhdestä ja kohta kaikki onkin valmiina :) Ainakin työkiireiden kanssa tää strategia on toiminut...Tutanna, hyvä että kaikki on ok. Ja hidasta tahtia, jos siltä tuntuu, ja tarpeeksi ajoissa.Vielä kysyn lisää siitä 3D-ultrasta: näkyykö siinä väistämättä sukupuoli? Kai lääkäri voi jättää kertomatta sen. Nyt en enää olekaan varma haluanko sitä etukäteen tietää. Mua on alkanut ärsyttämään ihmisten tyttö vai poika -kommentit...pääasia ja että kaikki menee hyvin. Oli kumpi tahansa niin kovasti haluttu,toivottu ja oikein tekemällä tehty meidän vauva on, ettei mun päähän mahdu utelut vauvan sukupuolesta. Toinen ärsyttävä seikka on se, että jotkut työkaverit kommentoivat, että " ethän sä mitään lapsia ole aikaisemmin halunnut!" No, niin justiinsa. Eihän sitä nyt tartte koko elämäämsä tarjottimelle levittää, vaikka yhdessä töitä tehdäänkin! Tietäisivätpä miten meidän vauva on saanut alkunsa niin varmaan mummeleilla menis kahvit väärään kurkkuun ja olispa taas juoruttavaa :) Huh, rupee siellä töissä verenpaineet kohoamaan...Huomenna onkin heti aamusta neuvola ja illalla mennään katsomaan yhtä asuntoa. Kivaa!

Huomiseen!t. Rudis 19+0

kirjoitelen tässä jotain ja nostan pinoa samalla.

Suppareita tulee harvaksen epämääräisesti. Varsinkin nyt illalla kun kävin sohvalle makaamaan.Tylsityttää tää odottaminen ja odottaminen ja odottaminen *huoh*. Mitään ei viitsis oikein aloittaa ja kaikki paikat on jo järjestetty/puunattu/siivottu niin ei oo sitäkään vertaa tekemistä.

Kaupoihinkaan en enää viitsi lähteä lylleröimään :)

Huomenna taas äippäpolille tarkastamaan tilannetta, jos ensi yönä ei mitään tapahdu.Tiistai illan jatkoja!

j+beibi 41+4Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Osa tiistain turinoista taitaa olla tuossa eilen aloitetussa pitkässä viestiketjussa, mutta kirjoittelenpa tännekin.Tutanna: Ihana kuulla, että lääkärikäynnin mukaan kaikki on ok. Toivottavasti sinulla ei ole mitään tulehdustakaan, vaan kyse tosiaan olisi ärhäköistä harjoitussupistuksista!Ja Toukkis: Ota tosiaan rauhallisesti. Hyvä neuvo, koska itse olisin varmasti myös aika hermoissani. Olen sitä aina välillä nytkin: " Vauva liikkuu paljon, ei liiku, miksi se on hiljaa, nyt se liikkuu taas..." ;)Sain juuri kirjeen yliopistolta (työpaikastani), että minun on pidettävä lomaa vielä 12 päivää ennen 8.11. alkavaa äitiyslomaa. Huh! Minulla on nimittäin vielä kaksi isoa työjuttua tehtävänä ja vaikka haluaisin jo lomailla, en taida oikein ennättää... Koska teen töitä kotoa käsin, joudun varmaan tekemään osan hommistani sitten loma-aikana. Kylläpä aika kuluu nopeaan!Katja rv 30+6
Mie kävin tänään siellä lääkärissä, ja kiva kokemus kaiken kaikkiaan oli. Ultralla katsoi että paikat on kiinni, kohdunkaulaa nelisen senttiä. Käsilläkin teki tutkimuksen ja sanoi kaiken olevan kunnossa. Ultratessa piti välillä ponnistaa, niin se katsoi avautuuko tms. eikä ollut mitään siihen viittaavaa. Sitten katsoi vielä että istukka ei enää ole kohdunduun päällä, on noussut hyvin. Jotenkin vauvan päästä (?) mittasi raskausviikoiksi 15+6. Menkkojen mukaanhan on siis 16+1 ja np-ultran mittausten mukaan olisi 16+3. Eli luotetaan edelleen siihen menkoista laskettuun.Niin, jotain bakteerinäytteitä otettiin emättimestä ja kohdunsuulta, huomenaamulla pitää viedä pissinäyte labraan niin katsotaan ettei olisi sitten virtsatulehdusta. Mulla on muuten joskus vuosia sitten muuten oireillut virtsatulehdus todella kovilla " supistelukivuilla" , jolloin minut kiidätettiin 100km ambulanssilla sairaalaan kun lääkäri oli ihan varma että umpisuoli on tulehtunut... Joten jännätään nyt sitäkin tulosta sitten torstaihin asti. Toivottavasti mitään ei löydy, ja kyse on vaan ärhäköistä harjoitussuppareista. Sitä se lääkäri epäili.Nyt on siis ohje välttää vaan rehkimistä, koska oireet silloin pahenee. Saikkua en tarvitse, mutta jos oireet jatkuu tai pahenee, niin keskustellaan sitten uudelleen asiasta. Katotaan miten käy, heti huomenna olis jumppatuokion veto lapsille, torstaina psykomotorisen kuntoutusryhmän ohjausvuoro, perjantaina metsäretki...

Ja ettei kävisi henkisesti liian helpoksi, mahtuu loppuviikkoon myös päiväkodin valokuvaus, vanhempainilta, kehityskeskustelu ja " ärräkoulun" vetovuoro.

Pitääpä mitata niitä verenpaineita viikon aikana, saattaa olla kivoja lukemia...! ;)

Sitten alkaakin ansaittu ja kauan odotettu viikon loma!

Kohta pitää lähteä sinne valmennukseen, aiheena rentoutuminen, hengitys, liikunta ja ergonomia. Ehkä nämä ovat juuri tähän tilanteeseen sopivia juttuja. ;)Iloista tiistaita kaikille toivotteleepisussu ja massu 16+1

Kiitos, te ootte kyllä ihania! Nyt jo naurattaa, että miten mie onnistuinkin noin stressaantumaan!

Kippasin kaikki sukulaisilta saadut vaatekassit sängylle ja aloin sorttaamaan pesuun ja nythän jo sitten eka satsi jo kuivuukin naruilla. Mieskin vähän naureskeli ku tuli töistä että mitäs se äiskä täällä hermoilee, mullahan on aikaa pestä niitä sitten ku oot sairaalassa :) Kyllä sitä vaan on niin höntti ku vaan päästää sen vallalle, mutta ihan oikeasti, olin ihan paniikissa vaikka laskettuun aikaan on vaikka kuink a ja paljon - heh heh reilu 4 viikkoa... ehdin pakata vielä monta kertaa!

Kilautimpa sitten vielä illanpäälle sukulaistytölle ja kysyin häneltä noista kotiutumisvaatteista. Hänellä ku on helmivauva ja pohjosessa pakkaslukemat on vähän erit ku täällä.

Eli nyt on taas kaikki hyvin ja maassa rauha :)Aamulla sitten lääkärille sörkittäväksi. Se on niin flegu se minun neuvolalääkäri että ihan tympii. Mutta jospa se nyt pysyis kannassaan ja pistäis minut synnytystapa-arvioon niin pääsis vielä kurkkaan masuasukkia ennen " julkistuspäivää" .

Onko muuten kukaan muu menossa 2.11 tutustumaan Kättärille?RouvaSukkula: se vyö on aluksi vähän hankala ku liikkuu, mutta aika äkkiä oppii tekemään liikkeet niin ettei liiku mihinkään! Miekin menin aluksi ympäri allasta ku en pysyny paikoillaan, mutta kyllä se siitä!

Eipä ole ainakaan meillä kokemusta tuosta Subarusta, ei oo ees kellään tutulla ko. autoa.Onko kukaan kuullut Cindistä mitään? Cindillähän oli la muistaakseni marraskuun alussa... Tulehan Cindi kertomaan kuulumisia, jos lueskelet pinoa!Nyt täytyy kyllä mennä nukkumaan. Tuo päivällinen hermoilu kävi niin voimille, ettei meinaa simmut enää pysyä auki :)

Kiitos vielä kerran kaikille rauhoittelijoille!Hyvää yötä ja levollisia unia!Toukkis ja Papu 35+5

Aloitin uuden pinon tiistain kunniaksi.Nythän on niin että hirvittävää paniikkia punoo! Luin marrasmasujen pinoa ja siellä mammat jo pakkailee sairaalakassia ja vauvan kotiutumisvaatteita! Helv... mulla ei ole ees mitään hajua mitä vauvalle pitäis pakata kotiutusvaatteiksi!! Saati että oisin vielä nutun nuttua pessy!!

Muutenkin nyt kyllä ahistaa. Kaikki hommat on ihan vaiheessa, mitään ei oo valmiina ja alapäähän vihloo niin että hikeä pukkaa. Vauva ruuvaa päätänsä vissiin lähtökuoppiin ja käveleminen on ihan täyttä tuskaa. Supistuksia ei onneksi ole, muutenhan tässä pitäis jo tehdä lähtöä kättärille! Laitoin tukivyön ja istun kiltisti soffalla kun kaikki muu liikkuminen sattuu. Minun tuurilla synnytys käynnistyy eikä mitään oo valmiina. Ahistaa ja itkettää.Nyt tarvis rauhottavia kommentteja :}KÄÄÄÄK!Toukkis ja Papu 35+5

...on pessy vasta noi pienimmät vaatteet. Pesen isommat vasta sitten kun tuntuu että niitä tulen tarvitemaan. Eli ei stressiä. Katsii laittaa vaikka aina normaalipyykin sekaan ja jauheeksi sellaista joka käy myös lasten vaatteille.Ja synnyttämään mentäessä ei tarvitse välttis muuta kuin henkarin ja äitiyskortin. Näin ajattelin kun itsekin pakkasin kassin vasta aika myöhään ja yleensäkin otin sen autoon mukaan. Kamera on tietysti varmaan tärkein mukaan otetava mutta muita ilman tulee toimeen.Eli ei kantsi stressata turhista!

j+beibi 41+4

Heippa,Menikin koko päivä palaverissa töissä, joten pääsen kirjoittelemaan vasta täältä kotoa käsin. Mutta parempi niin kuin ei ollenkaan.Ensimmäiseksi isot onnittelut Marille ja koko hänen perheelleen! Meidän täytyy ruveta varmaan lisäämään sinne laskettujen aikojen listalle syntyneet. ;)

Ihanan vauhdikkaasti selvisit synnytyksestäsi, Mari! Tuollaista toivon itsellenikin! Joko leikkaushaavat alkavat paranemaan? Onko vaikea uskoa, että jo muutaman kuukauden kuluttua istut tuon samaisen värkin päällä satulassa...Älähän Toukkis hätäile! Asioilla on taipumus järjestyä aina tavalla tai toisella. Vaikkei se sairaalakassi olisikaan valmiiksi pakattu lähdön hetkellä, niin eiköhän joku ihana sielu toimita sinulle tarvittavat tavarat sairaalaan. Jotenkin asiat aina järjestyvät, vaikkei itse aina jaksaisikaan olla järjestelemässä ja organisoimassa jokaista asiaa.Toukkis, ollaan muuten nyt päätymässä farkkuperäiseen Surbaru Lagacyyn. Onko kellään täällä muuten sellaisesta automerkistä kokemuksia? Ensin vähän arvellutti tuo Japanilainen merkki, mutta se on kuitenkin tuntunut ajaessa todella miellyttävältä ja vakaalta. Ja kiihtyvyyttäkin löytyy sopivasti, sekä neliveto tuo tähän meidän pihan ylämäkeen varmaan toivottavan lisänsä. Katsotaan nyt, ihan loppuun asti ei hiomisia ole kuitenkaan vielä viety ja kaikenlasita voi vielä tapahtua.Onkos beibi0905 masusta kuulunut lisää supistuksia? Olisikin mukavaa, jos se synnytys lähtisi käyntiin ihan luonnollisesti. Varmasti on jo tukala olo, kun mennään näin pitkällä yli lasketun ajan. Veljeni vaimolla meni melkein kaksi viikkoa yli ja lopulta syntyi 4,5kg poika. Oli aikamoinen jööti!Susumiko se kyseli vieläkö mahtuu mukaan Omenapuuhun ja toki sinne mahtuu kaikki ilmoittautuneet, sekä yllätysvieraatkin! Eli kaikki olette tervetulleita. Pöytä on varattu 14 hlölle, mutta varmasti meille järjestyy jatkoa pöytään ja lisätuoleja, jos tulee enemmänkin väkeä!Toukkis, innostuin muuten nyt vihdoin kokeilemaan sitä juoksuvyötä hydrobickissa tänään ja se olikin aika vinha kokemus. Mielestäni sain tehtyä monet liikkeet paljon paremmin kun ei ollut pohjakosketusta. Ainoa hankala asia oli se, kun liikkui eteen- ja taaksepäin tietyissä liikkeissä ja sitten joutui uimaan takaisin paikalleen. Minä en ole muuten vielä tarvinnut isompaa uikkaria, vaikka sellainen varmaan olisi kohta tarpeen ihan vaan rintavarustuksen laajenemisen takia. Massu mahtuisi vielä vanhaan sisälle ihan hyvin.Otahan Tutanna rauhallisesti töissä. Tsemppiä viimeisiin viikkoihin SnowApplelle. Ja Kirsille peukkuja huomiseen haastatteluun!!!terv.

RouvaSukkula & Astronautti (23+4)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat