Seuraa 

Kommentit (4)

Mies ei pystynyt yrittäjänä pitämään isyyslomaa paria päivää kauempaa, joten välillä oli esikoistakin (1v9kk, 12 kg) nosteltava. Yleensä kyllä yritin tuupata pyllystä esim. turvaistuimeen.

eli sairaalareissu 1 vko ja isyysloma 3 vkoa, sitten nostelin ihan ok 16-kiloista esikoista. Tosin ei paljon tarvitse nostella, kerran pari päivässä.

Aiemminkin ehkä olisi voinut jos olisi ollut pakkotilanne, mut suosituskin on että 4 vkon päästä vasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yritin olla varovainen, mutta sattui kyllä hirveesti.. esikoinen painoi kuitenkin sen 12-13 kiloa silloin! Ei kuitenkaan osannu vielä kiivetä syöttötuoliin ite tai muuta sellasta.. Vain äärimmäisen pakon edessä nostelin, onneks oli jo kuitenkin niin iso, että osasi kävellä joka paikkaan -kauheeta ois ollu, jos olis tarvinnu vielä kantaa paljon..

Jotain 4-5 viikkoa tais olla sektiosta, kun sitten uskalsi jo nostella enempi ja sitten ei enää tuntunutkaan pahalta! Kuukausihan se taitaa olla se suosituskin, tai oli ainakin joskus..

Vauvaa kyllä nostelin heti pari päivää leikkauksen jälkeen ja ekalla viikolla myös turvakaukalossa (ja vauva painoi jo liki 5kg siinä vaiheessa..)..Hankalaahan se oli välillä, kun piti suunnitella lähdöt ja tulot silleen, että ois apuja nostamiseeen.. Mutta äkkiä se aika kumminkin, onneksi, meni.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat