Seuraa 

muksuillenne aamupalaksi ja iltapalaksi?

Haluaisin erilaisia vaihtoehtoja kun tuntuu että noi puurot alkaa tökkiä iltaisin.. aamulla meillä ei syödä puuroa ollenkaan...

Miten siis teillä, hyvät äitylit?

Kommentit (4)

mutta mummolassa ja tarhassa kyllä syö puuron kuin puuron ja pyytää vielä lisääkin ;)Mutta niinä päivinä kun syö kotona aamupalankin niin meillä syödään muroja mehukeitolla tai leipää ja viiliä/jugurttia,illalla lähes samoja (paitsi en yleensä anna illalla muroja) juttuja kuin aamuisinkin ja lisäksi jokin hedelmä,aplari tai omppo(tai pomppo kuten poika sanoo ;) ),välillä molemmat..

Meillä poika syö aamulla puuroa ja koska äitinsä syö Weetabix:ia - poikakin syö yhden palasen sitä - puuroannos menee silti ihan kokonaan. Illalla keitämme puuron, mutta nykyisin useimmiten ei ole niin nälkä että kelpaisi. Odottaa sen sijaan saavansa hedelmää - omenaa, appelsiinia, viinirypäleitä tms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meilläkään ei syödä puuroja. Ensin ei tykätty, nyt on viljat pannassa. Aamulla annan viiliä, jugurttia tai hedelmäsosetta. Ei tosin syö juuri mitään. Illalla saa Semperin peruna-maissisosetta.Vähän rajoittaa tuo viljattomuus meidän ruokailuja.

-viiliä / jugurttia

- muroja

-leipää

-hedelmiä

-soppaa / kiisseliäMielestäni nykyään neuvolassa ja kaikissa esitteissä liikaa suositellaan vanhempia antamaan lapselleen aamulla ja illalla puuroa. Aamu- ja iltapalaksi voi keksiä muutakin täyttävää ja ravitsevaa ruokaa. Kaikki lapset ei ole ns. puurolapsia, vaan on olemassa puurosta totaalikieltäytyjiäkin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat