Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko vaunuihin kuuluva hoitolaukku ainoa kätevä/pätevä? Vai onko halvempia vaihtoehtoja?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Eli ajan takaa sitä kun Brio Novat ehkä ostetaan, mutta hoitolaukku täytyis erikseen ostaa ja maksaa 64¿ niin saako jostain halvemmalla vastaavanlaisia laukkuja?

Sivut

Kommentit (21)

Me emme esikoisen kanssa hankkineet hoitolaukkua ja hyvä niin. Repussa on ollut kaikki tarvittava ja se kulkee aina mukana. Myös kantoliinaillessa ja autolla kuljettaessa. Hoitolaukku voisi hyvin unohtua vaunuihin, kun lähdetään ilman niitä liikenteeseen. Reppu on vaunuillessa mahtunut hyvin vaunujen alle koriin, mikä ei edes ole kovin iso.Tämä on toki vaan minun mielipiteeni. Kannattaa miettiä omia tarpeita ja sitä miten kulkee. :)

itse en ole koskaan ymmärtänyt hoitolaukun tarkoitusta, kuuluu mielestäni samaan sarjaan kuin konttauskypärä... itse aion laittaa vaunuihin vain sen sellaisen verkkopussin työntöaisaan, loput tarvikkeet kulkee olkalaukussa tai repussa. tai vaikka erillisessä pikkuisessa " vauvan omassa kassissa" vaunujen alaosassa!

Ajattelin käyttää hoitolaukkuna sen sijaan Marimekon Posetiivari (?) -laukkua, joka minulta löytää ennestään. Kaverillani oli toiminut hyvin ja sai kaiken mahtumaan.Ja jos ei toimi, niin en varmaan silti viitsisi ostaa vaununmerkkistä hoitolaukkua, vaan mieluummin jonkun halpiksen. Värit saa silti soinnutettua (ellei kovin erikoinen vaunukuosi).

kolmas malli. Vielä en ole keksinyt, mihin hoitolaukkua olisin tarvinnut. Minullakin on aina ollut reppu, johon olen vastaavat, tarvittavat tavarat kerännyt ja hyvin on pelannut. En siin aio hankkia nytkään.

Uskoin aluksi erään ystäväni vakuutteluja siitä, ettei hoitolaukkua kannata hankkia.Kuitenkin, melko pian vauvan syntymän jälkeen, huomasin että vaunujen kanssa liikuttaessa on turha kantaa omaa olkalaukkua tms. mukana, olalla sitä on hankala kantaa vaunuja työntäessä ja vaunun alakorissa vie turhaa tilaa, kun esim. käyn melkein päivittäin ruokakaupassa vaunulenkiltä tullessamme. En myöskään mitenkään tottunut repun roikkumiseen vaunujen aisassa; se ei sopinut siihen mitenkään, valahti aina alas ja oli mielestäni tosi hankala.Näin ollen päädyin hoitolaukun ostamiseen, enkä kertaakaan ole sitä katunut. Se on myös erittäin kätevä muutenkin matkustaessa. Liikumme paljon autolla ja hoitolaukkuun saa hyvin kaikki pojan tavarat. Myös junassa ja kaikissa muissakin kulkuvälineissä se on mitä mainioin kapine.Nalle ja poika 7,5kk

...niitä esim Lastentarvikkeessa Vantaalla. Muista liikkeistä en osaa sanoa.Toi Emma on yleinen merkki josta löytyy vähän kaikenlaista vauva tavaraa.Tulinkin mieleen että ainakin Vantaan HobbyHall myymälässä näin joitakin mustia hoitolaukkuja kesällä. En enää muista minkä merkkisiä olivat, mutta muistaakseni halvempia kuin toi sun 69e.Käytettävyydestä en osaa sanoa. Ainakin siis Emmassa on alusta mukana.Alkuun meillä oli pelkkä verkkokassi. Saihan sinne tavaraa ja sitten loput laukussa alakoriin. Mutta nyt myöhemmin ostin kuitenkin rattaiden vaihdon yhteydessä hoitolaukun ja olen tykännyt tosi paljon. Sen saa helposti mukaan, ei tarvitse siirtää tavaroita johonkin muuhun kassiin, siinä ei ole tavarat yleisesti esillä niinkuin verkkokassissa ja siihen saa paljon enemmän tavaraa kuin verkkokassiin.

Hoitolaukkujakin on monia eri merkkejä ja hintaisia.

jonka tilasin vauvatar nettiputiikista (yht postikuluineen 29 e). Itse halusin mieluummin repun, koska sitä voi käyttää jatkossakin vaikka lapsi kasvaa. Laukussa on irrallinen hoitoalusta ja sivussa pari lokeroa. Mutta jokainenhan ostaa sellaisen kuin haluaa.Hemulii_i

Me ostettiin vaunut ja siihen kuuluva laukku olis maksanu 50 euroa. Ostin sellasen repun, johon mahtuu kaikki tarvittava ja eikun reppu selkään.. Tosin nyt poika on jo 1,5v ja niitä laukkuja ja reppuja on vähän joka lähtöön, riippuu minne ollaan menossa. Mut mun mielipide on, että osta ennemmin joku laukku.

Minusta vaikuttaa turhalta rahastukselta. Meillä on kaapit täynnä jos jonkunlaista reppua ja laukkua, niihin saa ne tavarat mukaan ihan yhtä hyvin kuin varsinaiseen hoitolaukkuunkin. Jotkut tietysti tykkää että jokaista napsausta varten on oma erikseen tarkoitukseen suunniteltu tuotteensa, musta se vaan on rahan haaskausta kun saman asian voi ajaa omia kaappeja penkomalla.

Suurimman osan ajasta pidän laukkua tavarakorissa kuitenkin. Tosin ennen pojan syntymää pidettiin miehen kanssa tärkeänä, että on kivasti kassi ja vaunut yhteensopivat, mutta kummasti ne ajatukset jää... Ja tosiaan musta se työntöaisassa roikkuva kassi on häiritsevä ja pidän sitä tavarakorissa ellei siellä ole jotain muuta. Eikä ko. emmaljungan laukku ole edes mitenkään erityisen hyvä. Vaipat ei pysy ilm. niille tarkoitetuissa taskuissa.Eli tää on makuasia, vaunumerkkien omat kassit on härskin kalliita, ja ihan oikeasti mikä tahansa reppu tms ajaa saman asian. Kauppiaat tekee rahaa onnellisilla odottajilla, jotka ostaa mitä vaan hormonihöyryissään =) (kuten allekirjoittanut)Ihan älyttömiä hintoja vaativat jostain vaunuihin sointuvasta laukusta, jossa logo tietysti isolla koristeella päällä. Itsellä on tummansinisävyiset vaunut ja niihin sopi loistavasti kaapissa lojunut Marimekon olkalaukku. KÄytin laukkua opiskeluaikoina luentopapereiden kantamiseen ja siitä lähtien se oli liki turha - nyt pääsi taas hyötykäyttöön. Siis se sellainen perus-Mari, jota mm.se risuparta Tuomioja kantaa olallaan ja Claes Andersson. Sitä hihnaa saa säätää, joten sen saa hyvin siihen aisaan riippumaan sopivalle korkeudelle, kannettaessa olalla hihnaa voi vähän pidentään. Pitkulaisen muotonsa ansiosta sinne mahtuu uskomaton määrä tavaraa ja siinä on päällä vetoketjutasku (esim.avaimille, tutille) ja sisäpuolella kaksi pikkutaskua (känny, rahapussi, tuttipullo pystyssä jne.). Erittäin kätevä, pestävä, tilava - ja taatusti monikäyttöisempi kuin ne varsinaiset hoitolaukut. Varsinkin se sellainen kova malli on ollut kuulemma epäkätevä.t. KevätKakkonen rv16

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat