Vierailija

Miski olette niin VITUN LAIHOJA??? Reiällä pilattuja lankkuja... hyh!

Sivut

Kommentit (36)

Outoa on tosiaan että kaikki hoikat kuvittelee että heille ollaan katellisia... Minä en hauku hoikkia, mutta en ole myöskään heille kateellinen koska olen tyytyväinen itseeni. En haluisi olla kukaan tai mikään muu!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

käyttää nekin yht.kunnan varat johonkin muuhun, kuin sellaiseen joka on itse aiheutettua. No, mutta itsepä kuitenkin kärsit lihavuuden mukanaan tuomat sairaudet ja vaivat. Toivon, että tuon puolustelun sijasta pystyt joskus arvostamaan itseäsi sen verran, että alat huolehtia itsestäsi ja terveydestäsi. En tarkoita tätä pahalla.

13

Kukaan läski ei ottaisi sitä riskiä että tekisi näin typerän aloituksen ja saisi taas haukut niskaansa. Yrittäkää nyt ihmiset tajuta että miten näitä provoja tehdään!!!

Minäpä vastaan: en kuule tiedä, miksi olen näin laiha. Ehkäpä vain syön saman verran kuin kulutan ja ruoansulatukseni ei ole kovin tehokas ottamaan energiaa talteen.t: läpip--ko

Vierailija:

Lainaus:


Miski olette niin VITUN LAIHOJA??? Reiällä pilattuja lankkuja... hyh!


Anteeksi jos habitukseni pilaa elämäsi ja menetät yöunesi ajatellessasi pimppaani. ;)

ei tosiaankaan mitään niin pientä asiaa johon ei joku puuttuisi.Olen 164½cm ja 50kg, punaiset lyhyet hiukset.Naimisissa, useampi lapsi , imetin vain maksimissaan 6 viikkoa.Juuri lopetin hoitovapaan ja teen keikkatyötä.Maksellaan asuntolainaa jne jne...Eli paska akka...täysin holtiton, ei lainkaan normaali.Eikun saunan taakse ja nappi otsaan

sitähän se tämä palsta toisinaan on että;

tummat vai vaaleet hiukset (hyi saatana) niin puhumattakaan punaisista

Pitkät vai lyhyet hiukset ( no voi Vee)

Toiset imettää, toiset ei(Tyhmiä äitejä kaikki)

Hoikka vai lihava( Hemmetin ääliöt)

Töissä vai hoitovapaalla(sekään ei ole kenenkään oma asia)

Avoliitto vai avioliitto(Aivan)

Matti vai Mervi ( joopa joo)KYMPPI VETOO ETTÄ KIINNOSTAA!! ( Ai ei kiinnosta? )Monta kertaa nuorempana sain purra hammasta yhteen, etten tokaissut " kohteliaasti" vastaan, että sinä sitten olet syönyt minunkin edestäni.t: se läpip--koVierailija:

Lainaus:


Laihuutta voi kauhistella ääneen vaikka missä, mutta harvapa rupeaa lihavuutta taivastelemaan.
Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat