Mikä on pahin suunnittelvirhe asunnossanne? Mua ottaa päähän

Vierailija

kun tuulikaappi on niin pieni. Siellä ei mahdu edes riisumaan.

Sivut

Kommentit (17)

on niin pieniä ettei persettä mahu kääntään. Liian vähän keittiötilaa. Olohuone ja aula saisi olla pienempiä ja huoneet isompia. Onneksi viikon päästä päästän kunnon asuntoon

Eteisessä on pieni ikkuna melkein katonrajassa. Se aukeaa yläreunastaan. Sen vieressä on vessa. Siis vessan ovi on 90 asteen kulmassa ikkunaan nähden, välissä on vain pieni rako. Eli kun ikkuna on auki niin vessan ovi kalahtaa siihen niin että oveen on tullut reikä ikkunan kulman kohdalle. Tämä on vanha talo jossa ei ole ilmastointia (=kesällä kuuma), joten aina välillä tulee pidettyä ikkunoita auki. Eikä sitä avonaista ikkunaa ikinä muista ennen kuin ovi kalahtaa siihen.Kun uusimme oven laitamme samalla ikkunan yläreunaan ketjun niin ettei se pääse aukeamaan niin pitkälle että osuu oveen.

Siis ulkoa tullaan suoraan eteiseen. Ja sitten siinä heti ulko-oven jälkeen on pesuhuoneen ovi, joka tietty aukeaa sillai väärinpäin, eli ovi työnnetään sinne kohti ulko-ovea. Eli jos tulee kuraisen lapsen kanssa sisälle niin pitää ensin työntyä sisemmälle eteiseen, jotta pääsee aukaisemaan pesuhuoneen oven.Sitten tiskipöydässä ei ole kahta kunnollista allasta, yksi allas ja sitten sellainen pieni huuhteluallas. Tiedän, että tämä on tiskikoneiden aikana vakiintunut käytäntö, mutta epäkäytännöllinen se on silti. Ja vielä kun siinä altaiden vasemmalla puolella eli sen huuhtelualtaan puolella tiskipöytä päättyy, siitä alkaa sitten se keittiötaso ja sekin on about 20 cm leveä ennen kuin tulee seinä vastaan. Eli ihan väärinpäin koko systeemi ja varmasti keittiötaso aina märkänä. Siihen jouduttiinkin vaihtamaan jotain sen tason ja tiskipöydän välisiä tiivisteitä kun olivat jotenkin turvonneet, huoltomies vain neuvoi isällisesti että ei sais kastella tätä tasoa... juu-u, ei taida setä itse koskaan tiskata.Sitten vielä harmittaa suunnattomasti kun lämmintä vettä joutuu odottelemaan. Pesuhuoneessa ongelma on pahin, siellä saattaa kestää useita minuutteja, että alkaa tulla lämmintä vettä. Aina joutuu lorottelemaan vettä litrakaupalla, että sais riittävän lämmintä vettä. Ja kyseessä on vain 3 v vanha asunto. Asiasta valitettiin aikanaan, mutta vastaus oli että suunnitteluvirhe, ei voi korjata.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat