Miten ihmeessä kehtaatte pyytää ystäviänne hoitamaan lapsianne?

Vierailija

aina kun kirjoittaa lastenhoito-ongelmista, kommentoidaan, että eikö ole ystäviä? Kun mä ajattelen ystävieni arkea; tulevat kotiin klo 17-18 maissa, näkevät pari tuntia nuorempia lapsiaan ja tekevät sitten illalla kaikki kotihommatkin. Viikonloppuisin on isompien lasten harrastuksia, ainakin pojilla kaikenmaailman matseja. Jos ovat koko perhe sitten lauantai-iltana yhdessä vihdoin rauhassa kotona, siihen väliinkö vielä työntyisin kysymään, että kai he ottavat meidän viisi lastamme heille yöksi, että saadaan olla miehen kanssa kahdestaan?

Sivut

Kommentit (34)

Sen lisäksi että ystävien kanssa hoidamme toistemme lapsia,teemme välillä niin että isät / äidit jäävät omiin koteihinsa hoitamaan lapsia ja toiset osapuolet pääsevät yhdessä jonnekin. Joulua ennen lähdemme ystävän kanssa jouluostoksille toiseen kaupunkiin ja yöksi hotelliin,isät jäävät kotiin. Eli virkistyä voi muutoinkin kuin puolison kanssa,se kun on joskus niin hankalasti järjestettävissä juuri hoito-ongelman takia!

Ihan mielelläni otan kavereitten muksuja kylään! Onpahan omalle tytölle seuraa samalla=)Voin sitten joskus kysyä itsekin lapsenvahtia eli toimimme vuoroperiaatteella.

kaikilla on monta lasta, joita ei kukaan koskaan saa minnekään hoitoon, ei mummoloihin tms. Lapset ovat siis aina kotona. Kun on tosi monta pientä lasta, jotka eivät ole koskaan tottuneet olemaan yötä pois kotoa tai hoitajan kanssa, ei siitä mitään tule, että yhtäkkiä menisivät kaikki jonnekin yöksi, jos siellä on jo valmiiksi monta lasta. Lisäksi ollaan kaikki niin uupuneita, että ei kukaan piristy siitä, että kamalalla järjetelyllä saadaan lapset jonnekin yhdeksi yöksi vuodessa. Ja seuraavana viikonloppuna on sitten kahta kamalampi työ, kun pitäisi vuorostaan hoitaa ne ystävän pienet lapset. Ehkäpä se onnistuisi, jos ei olisi niin uupunut ja lapsia olisi vähemmän.

koittaisin saada muutaman lapsen isovanhemmille ja muutaman kaverille. Ellei sitten jompi kumpi halua ottaa kaikkia. Jos kyse muutamasta tunnista / illasta,kaikki lapset hoituu samassa paikassa mutta jos kyse vaikkapa yöstä,on miettivä asiaa vähän tarkemmin.Näitä hoitokeikkoja ei kovin montaa vuoteen mahdu,minä ainakin olen muutaman viikonloppuna valmis venymään tällaiseen asiaan. Saanhan palkkioksi itsekin sitten hieman lomaa!!

Ja ystävät pyytävät meitä apuun. On sovittu, että ellei käy, niin sitten on sanottava ettei nyt käy. Ja tarvimme apua tosiaankin harvoin. Eli siis yhdessä ei ulkona käydä, vaan lastenhoitoapua pyydetään, jos toinen töissä tai työmatkalla ja itsellä illalla joku palaveri tms. ei siis harrastusten (mitä ne on?) takia tai illanistujaisten.

toisaalta meillä kaikilla on vaan max 2 lasta. Ei varmaan toimisi, jos itsellä olisi neljä ja kaverilla kolme. Kyllä seitsemän lasta on liikaa hoidettavaa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat