Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten hoidatatte arkoja lapsia ystävillä?

Vierailija

Luin tuon ystävillä hoidattamis -ketjun, ja tuli mieleeni, että miten tuollainen satunnainen ystäville vieminen onnistuu aran lapsen kanssa.Meidän vajaa kaksivuotiasta emme tohdi viedä kuin tutuille isovanhemmille, koska ketään niin läheisiä ystäviä ei ole, joita alvariinsa näkisimme. Lapsi ujostelee ja vierastaa, vaikka nähtäisiin esim. kerran viikossa. Useimpia tulee nähtyä vielä harvemmin.

Jätä siinä nyt sitten hoitoon. Harmittaa välillä, kun kaikki lapsenkaitsentavastuu on toisilla isovanhemmilla, jotka asuvat lähellä.Olenkohan kovastikin ylisuojeleva, vai jäävätkö teidän muksut hymyssä suin satunnaishoitajille?

Kommentit (4)

meillä ei ole ketään sukulaista, joka koskaan auttaisi, ja ystäviä en minäkään tohdi vaivata. Jäljelle jää vain palkalliset lastenvahdit ja niitä täällä pääkaupunkiseudulla ei saa rahallakaan.

Mummu hoitaa lasta ihan noin päivätöikseenkin pari päivää viikossa (joo, tiedän olevani onnekas), niin muina aikoina ei viitsitä vaivata. Niinpä me ei tehdä koskaan kaksin mitään.ap

lasta mutta siskolla on (3v). Välillä se tuo lasta meille hoitoon pariksi tunniksi kerrallaan. Hyvin on mennyt, vaikka lapsi ujosteleekin. Mutta ei oo mitään traumoja tullut,kun silti tulee eikä itkun kanssa jää. Paljon pidän häntä sylissä ja muutenkin koko ajan touhuan hänen kanssaan jotain,jotta ei olisi aikaa itkeä äidin perään. Tyttö seuraa kovasti meidän lasten leikkejä,mutta ei mene itse mukaan ellen minä mene hänen kanssaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat