Seuraa 

Eka inssi piti tehdä tässä kierrossa. Eilen alkoi menkat ja tänään soitin varatakseni ultra- ja pistosopetusajan. Vaan eipä ollut enää aikoja. Hoitaja vaan ilmoitti iloisena , että siirtyy ensi kiertoon. Ottaa kyllä päähän. Meillä on koko projekti syystä ja toisesta aika hitaasti edennyt ja nyt vielä tämä. Tilannetta ei yhtään auta että menkat on päällä ja pinna muutenkin hieman kireähkö..Onko muilla jäänyt hoito saaamatta, kun ei ole aikoja?

Kommentit (5)

Me ollaan yksityisellä juuri noiden asioiden takia--> ei tarvitse odottaa! Rahaahan siihen menee PALJON enemmän, mutta vielä ainakin toistaiseksi ollaan selvitty. Toivottavasti ei tarvitse enää jatkaa hoitoja. Perjantaina on totuuden hetki.Tsempit vielä kerran teille ekaan inssiin!! :)

Sitkeä kun olen, niin soitin tänään naikkarille uudestaan ja kysyin vielä mahdollisia aikoja. Yllättäen sieltä löytyikin perjantaille aika. Eri huoneesta kylläkin, mutta hoitaja sanoi että se ei haittaa. Ehkä nyt sitten kuitenkin voidaan inssi tässä kierrossa tehdä. Kannattaa näköjään olla aktiivinen.Miten teillä projekti etenee? Kerroit, että perjantaina on totuuden hetki. Olisi kiva kuulla hieman teidän historiaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Missä olette hoidossa? Ilmeisesti julkisella puolella? Kuukausi eteenpäin lapsettomuushoidoissa on pitkä aika, vaikka ei ne hoitajat ja lääkärit sitä siellä tajua. Millä he sitten takaavat, että kuukauden päästä olisi pistosopetukselle aikaa. Helpottaako jonot kuukaudessa? En halua mieltäsi pahoittaa, mutta tuli vaan mieleen sellainen asia. Onpa outo juttu!Voimia ja lykkyä seuraavaan kiertoon!! :)

Olemme hoidossa Naistenklinikalla. Tuli kyllä mieleen, että yksityisellä puolella kaikki voisi sujua ripeämmin. Ne kyllä lupasi, etä mulle löytyy aika ensi kuussa, koska nyt jäin ilman. Katsotaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat