Vierailija

Missä ihmeen välissä te runkkaatte? Minulla tuo asia on jotenkin automaattisesti jäänyt pois lasten myötä. Ei mulla koskaan ole niin paljoa omaa rauhaa/aikaa, että alkaisin runkkaamaan ja jos illalla sänkyyn mennessä alan sitä harrastaa, niin kyllä se mies kohta kömpii siitä vierestä päälle ja se muuttuukin naimiseksi.

Kommentit (14)

teen sitä aina päivällä kun muksu päikkäreillä,mies töissä,toinen lapsi koulussa :)joskus teen muulloinkin sanon vaan miehelleni ,että menen katselemaan pornoa ja makkarin ovi kiinni lapset pihalla :)mies kyllä yleensä silloin tulee leikkiin mukaan :Paamulla kun päivä lähtee käyntiin lasten hoitoon viemisellä, töihin menolla, sitten haetaan lapset hoidosta, laitetaan ruokaa, touhutaan yhdessä jotain ja laitetaan lapset nukkumaan, niin missä välissä olisi aikaa tuollaiselle?

Sitten kun on illalla sitä omaa aikaa, niin teen kyllä mieluummin miehen kanssa jotain kuin että yksin lähtisin runkkailemaan.

Esikoinen koulussa ja kuopus tarhassa. Vaikka kuopus olisi kotonakin, niin nukkuuhan tuo päikkärit ja esikoinen ulkona kavereiden kanssa.Meillä myös mies joskus harmittavan iltauninen... ;-)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat