Mikä turvaistuin kun ei ole omaa autoa?

Vierailija

Mikä kannattaisi hankkia? Pitäisi olla sellainen, että sen voi siirtää autosta toiseen suht helposti.. =)

Sivut

Kommentit (30)

Se on vain selkä menosuuntaan asennettava istuin ja sen asentaminen sujuu jopa multa, jolla pinnapalaa heti vempeleiden edessä. Istuin tulee etureunasta auton vyöllä kiinni (yhden putken ympäri kieräytetään vyö) ja sitten kahdella liinalle edessä olevan istuimen jalkoihin kiinni. Istuin on kapea ja suht pienikokoinen, joten sopii hyvin pieneenkin autoon. Silti siinä istuu isompikin lapsi oikein mukavasti (meillä 2,5 vuotia ja pituutta 94 senttiä). Tosin eipä reppana paremmasta tiedä... Eli miltä maailma näyttäisi, jos saisi sitä toisin päin autossa katsoa.

ja samaan autoon. Kaikki istuimet kun eivät käy kaikkiin autoihin. Minä ostaisin tilapäiskäyttöön ehdottomasti kasvot menosuuntaan istuimen, sillä sen saa asennettua erilaisiin autoihin aina oikein toisin kuin selkä menosuuntaan istuimet. Niin ja Keski-Euroopassa lapset istuvat aina nenä menosuuntaan.

Ollut ainakin minusta tosi hyvä ja melko helppo kiinnittää. Selkä menosuuntaan laitetaan turvavyöllä istuin kiinni ja toisilla vöillä etuistuimen " jalkoihin" . Hyvin erilaisissa autoissa ollaan kyydissä oltu ja kaikkiin on hyvin sopinut. Parasta on, että siihen mahtuu 6v. asti. Nyt kun lapsi isompi ja matkustamme jo kasvot menosuuntaan, on asentaminen vieläkin helpompaa. Suosittelen!

Mies ottaa kyllä pakettiautosta istuimen aika herkästi pois, mutta asentaminen samaan autoon takaisin on suht helppoa, kun kaikki säädöt säilyy koko ajan samana. Ja pakettiautossa työkorkeus on mukavan ergonominen. Mutta siis ei tää auttanut sun pulmaasi kyllä yhtään :)

Meilläkään ei ole autoa ja turvaistuin on siitä näppärä, että sen saa lenksuilla kiinni vaunujen alakoriin. Siellä kulkee mukana pidemmillä matkoilla, kun osa matkasta taitetaan autolla ja osa junalla.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat