Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kysyb tätä ystäväni puolesta: hänellä on nyt 8 kk vanha tyttö, joka oli täysimetyksellä 6 kk saakka, ja nyt on kahden kuukauden ajan saanut kiinteitä. Ei kuitenkaan suostu syömään kuin ihan pikkuisen leipää päivässä, on kokeiltu hedelmät ja kaikki mahdollinen. Tyttö olisi menossa päiväkotiin hoitoon kuukauden päästä, ja ystäväni kuvitteli että hän voi viedä sinne pakastettua rintamaitoa. Päiväkodista kuitenkin kieltäytyivät, ja sanoivat että ainoa mitä antavat on korvike. Onko tämä yleinenkin käytäntö? Entä onko mitään vinkkejä mitä voisin kertoa ystävälleni?Itse en keksi mitään, kun oma 100 kk tyttöni on syönyt hyvin , eli hoidossa on saanut ruokaa ja kotona lisäksi äidinmaitoa.

Kommentit (2)

Kerro ystävällesi ettei ota tästä asiasta liikaa paineita. Kuukaudessa syöminen voi muuttua vaikka kuinka paljon ja korvikkeella tuon ikäinen pärjää oikein mainiosti. Imetystä voi kuitenkin jatkaa aamuisin ja iltaisin, sillä lailla se muuttuisi todennäköisesti kotonakin ollessa.

lisään vielä, että korvikettä hän ei halua tytölle annettavan, ajattelee että kun on tähänkin saakka pärjännyt ilman, että alottaisi sitten suoraan tavallisella maidolla 1-vuotiaana. Minä ehdotin, että joska hän vähän vähentäisi imettämistä, etta nälän tullessa vauvalle alkaisi ruokakin maittaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat