Kysymys Acon10:llä useasti testanneille!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Iiik.. miten haalea voi haamuviiva olla Acon10-testissä?? Testasin kyseisellä testillä tänään ekaa kertaa (kp 28/ 30-32). Kontrolliviiva tuli esiin tosi vahvasti punaisena.. alkuun katsoin, että jaahas negaa näyttää.. mutta kun rupesin tarkemmin katsomaan niin testiviivan kohdalla näkyy tosi haalea viiva... sen erottaa just ja just silmin..Voisiko tuo olla haamu?!Te, jotka olette useammin jo mitanneet Acon10:llä... näkyykö siinä testiviivan kohdalla minkäänlaista viivanpaikkaa, kun sen ottaa käyttämättömänä pakkauksesta..?Muusa

Kommentit (2)

Raakailija
Seuraa 
Liittynyt24.10.2004

Ei tosiaan ollut minkäänlaista häilyvää. Viime kierrossa sain sitten haalean viivan joka vahvistui päivä päivältä. Kyllä aconeissa voi mun mielestä luottaa plussaan jos se vaan tulee kontrolliajan puitteissa näkyviin. Testaa jollain muulla testillä parin päivän päästä uudelleen.

Ja vain tässä tärpissä :) rakastan testejä..

Mutta siis eka oli muistaaksein 23/28 ja nega eli ei mitään viivanpaikkaa.

Vain voimaks kontrolliviiva. tokan kerran taisin testata 26/28 ja sain hailun plussansiis todella hailun, sitten testasin taas 27 ja väri oli jo voimisunnut ja sitten viimesenkerran 29/28 ja olikin jo liki samanvärinen kuin kontrolli viiva.-rölli joka ei hevillä usko..

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat