tässä yksi viimeisten päivien tunnusmerkki

Vierailija

2. pietarinkirje.3:3,4 -sillä te tiedätte ensiksikin sen, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheineen pilkkaajia, jotka kulkevat omien halujensa mukaan ja sanovat: " missä on se hänen luvattu läsnäolonsa? Onhan siitä päivästä asti, jona esi-isämme nukahtivat ppois, kaikki pysynyt juuri sellaisena kuin luomakunnan alusta asti."

Sivut

Kommentit (83)

Ei ole mitään täydellistä maanpäällä ei edes raamatun sana.

Vierailija:

Lainaus:


ja Jumala on pitänyt kyllä huolen, ettei sen asia ole muuttunut. Kieliasu on varmasti muuttunut monesti. ihmiset kirjoittivat siis raamatun Jumalan pyhänhengen opastamana.
että hänen sanansa pysyy muuttumattomana. On totta, että jotkin raamatunkäännökset noudattavat tarkemmin alkukielen ilmauksia kuin toiset. Jotkin nykyaikaiset mukaillut Raamatut ovat ottaneet vapauksia, jotka toisinaan muuttavat alkuperäistä merkitystä. Jotkut kääntäjät ovat antaneet henkilökohtaisen uskomustensa värittää käännöksiään. Nämä heikkoudet voidaan kuitenkin havaita vertaamalla erilaisia käännöksiä keskenään.Raamatun sisäinen sopusointu on huomiota herättävä.

Tämän tekee erityisen huomattavaksi se, että Raamatun kirjojen 40 kirjoittajan joukossa oli niin erilaisia miehiä kuin kuningas, profeetta, paimen, veronkantaja ja lääkäri. Se kirjoitettiin 1610 vuoden kuluessa; he eivät siis voineet tehdä mitään salaista sopimusta. Siitä huolimatta heidän kirjoituksensa ovat yhtäpitäviä pienimpiäkin yksityiskohtia myöten. Ymmärtääksesi, missä määrin raamatun eri osat ovat punoutuneet sopusointuisesti yhteen, sinun täytyy itse lukea ja tutkia sitä.

Toivon, että ap sinäkin saat vielä löytää pelastuksen Jeesuksessa Kristuksessa. Siunausta.Se kuka on Jeesuksen oma, sen ei tarvitse pelätä maailman loppua tai seurata ennusmerkkejä. Hän saa ikuisen elämän, kunhan vain turvaa ristin vereen. Siksi minun ei uskovana kristittynä tarvitse pelätä mitään pahaa tai odottaa ja kytätä ennusmerkkejä. Olen saanut sovittaa syntini Pojan kautta.

On yksinkertaista soveltaa raamattua omien mieltymysten mukaan. Nämä mieltymykset helpottavat elämää, mutta estävät näkemästä totuutta.Saan hiukan sellaisen käsityksen, että pakenet vastuuta Jeesuksen helmoihin. Jeesus osasi olla myös ankara hän nuhteli myöskin opetuslapsia.

Jumalan valtakunta ei ole siellä eikä tuolla, ei menneisyydessä, eikä tulevaisuudessa, jos ottaa Jumalan rakkauden vastaan, se on täällä, tässä ja nyt. Yksikään Jumalan sieluista ei joudu hukkaan, kaikki pelastuvat, koska Jumala on täydellinen Rakkaus ja Armo. Kristinuskon jumala johtaa harhaan, pimeyteen ja sen mukaisiin tekoihin. Jos te olisitte jo Jumalan lapsia, ette kiistelisi tällaisista asioista! Rauha kaikille olennoille.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat