Onko järjetöntä tehdä lapset näin nuorena?

Vierailija

sain esikoiseni 21-vuotiaana ja olen nyt 23 ja toista lasta alkaisi kovasti tehdä mieli yrittää.

Olenko tekemässä mielestänne suuren virheen? ;P

Sivut

Kommentit (25)

tämä olikin hieman leikkimielisesti esitetty kysymys. Sitä vähän suunnittelinkin että jos nyt tekisi toisen lapsen ja sitten pitäisi pidemmän tauon, voisi vielä sitten kolmekymppisenä tehdä iltatähden :P tai vaikka kaksi :Dap

Toisen/toisten aika on nyt kun olen 31v. Nyt hirvittää kun kattoo 19v serkkuani, vaikea olisi häntä kuvitella äidiksi.. hyvin silti selvittiin, välillä oli kyllä tosi rankkaa. Sossun luukullakin käytiin. Silti esikoisesta on kasvanut ihan mukava pakkaus.

Tulevaan vauva aikaan sitä osaa suhtautua vähän eri tavalla, enää ei ole mikään terve näyttää että pärjään äitinä, se oli niitä nuoruuden ongelmia. Elämä on muutenkin rauhoittunut ja vauvan hyvä tulla tähän elämän vaiheeseen.


Tuskin kukaan on sitä mieltä, että ihminen ei kehittyisi jokaisena päivänä. Samoin taloudellisia resursseja on ihan erilailla vanhempana, vaikka raha nyt varsinaisesti ratkaisekaan. Toisaalta kiva se on lapsenkin asua hyvässä ympäristössä ja matkustaa turvallisella autolla.Olen samaa mieltä että kehitymme joka päivä. Minä olen 20 ja mieheni 25, meillä on oma asunto pienen maalaiskylän keskustassa, koulu on vieressä. Täällä autot antavat tietä jalankulkijoille ja kaupankassat kyselevät kuulumisia :) Olemme mieheni kanssa onnellisia ja rakastamme toisiamme emmekä todellakaan kaipaa mitään elämää suurempaa, meille riittää tämä arki ja toisemme, haluamme harmaantua yhdessä :) Meillä on kaksi viikkoa " vanha" farmari, ja kyllä, turvaistuimet on takapenkillä selkä menosuuntaan päin ja varmasti oikein asennettu. Minä olen kotona kunnes lapsemme täyttävät kumpikin 3 vuotta. He saavat kuulla joka päivä, kuinka rakastamme heitä ja olemme ylpeitä heistä. Lapsemme ovat meille kaikki kaikessa, emme juokse baareissa, emme tupakoi. Lapsillamme on kahdet nuorehkot isovanhemmat, jotka ovat todella kiinnostuneita heistä ja aina valmiina ottamaan heidät luokseen. Lapsemme tietävät varmasti että ukit ja mummot, kuten muutkin sukulaiset, välittävät heistä. Lapsiltamme ei varmasti puutu mitään, säästämme ennemmin omista esim. vaatteista kuin lasten ruoista ja tarvikkeista.

Kuinka monella nelikymppisellä on näin? Me voimme varmasti tarjota ihan saman, kuin 20 vuotta meistä vanhemmat vanhemmat.

Ei se ole se ikä vaan ne elämän arvot....Jos joku hehkuttaa nelikymppisen vapautta, niin sitten taas ne kotiin sidotut ovat yleensä saaneet olla vapaita nuorena. Sekin on makuasia haluaako bilettää kaksikymppisenä vai nelikymppisenä.Emme todellakaan halua nolata lapsiamme juoksemalla baareissa nelikymppisinäkään.... Itse häpeäisin, jos oma 45-vuotias äitini juoksisi ulkona peet olalla :(Tuskin kukaan on sitä mieltä, että ihminen ei kehittyisi jokaisena päivänä. Samoin taloudellisia resursseja on ihan erilailla vanhempana, vaikka raha nyt varsinaisesti ratkaisekaan. Toisaalta kiva se on lapsenkin asua hyvässä ympäristössä ja matkustaa turvallisella autolla.Jos joku hehkuttaa nelikymppisen vapautta, niin sitten taas ne kotiin sidotut ovat yleensä saaneet olla vapaita nuorena. Sekin on makuasia haluaako bilettää kaksikymppisenä vai nelikymppisenä.

Ja sit ikävä kyllä kun sen lapsen hankinnan jättää jostain syystä 35-40 vuotiaaks ni sepä ei sit ookkaan enää itsestäänselvyys et niit tulee enää ainakaa helposti.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat