Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

hae ihmeessä omaishoidon tukea, jos asut tampereella. sen saa kyllä tosi helposti. asian osittain päättää anne rekola, joka tulee käymään kotonasi. ainahan sanotaan ettei rahaa ole, sillä toiset jättävät asian sitten siihen. meidän pojalla f 83 diaknoosi ja helposti tuki tuli.

aion kokeilla saada korotusta ensi vuodesta alkaen. aina pitää yrittää.

muistaakseni ensi vuoden rahoista päätetään marras-joulukuussa. muista että haet tukea 1.1.2006 alkaen.

lapsen täytyy saada korotettua hoitotukea saadakseen omaishoidon tukea. vanhempien tulot eivät vaikuta. tarhassa olo vähennetään.

minikorvaus on 300 ekeä kuussa.

hyvä hakenus on aina puolivoittoa. käsitykseni mukaan sinun f 83 lapsesi on samankaltainen kuin oma poikani.

hakemus menee sitten kokoukseen, mutta annen sana painaa paljon, koska hän käy katsomassa lastasi.

Kommentit (5)

aika samanoloisia meidän lapset tosiaan on. Itse vaan en usko tytön kehitysvammaisuuteen, hänellä on mielestäni vaikea dysfasia, kontaktihäiriö ja autistisia piirteitä, mutta eiköhän se vuoden kuluessa selviä.Mitkä asiat saavat sinut uskomaan että oma lapsesi on kehitysvammainen?Oudointa tuossa hakemuksen rustaamisessa on se, etten tiedä millaisia tavalliset lapset ovat, en tiedä mikä on ikätasolle normaalia. Sen vaan tiedän etteivät omat lapseni kiukuttele kaupassa siinä missä tavalliset muksut :)

minimikorvaus on joka tapauksessa tua 300 euroa, voi olla suurempikin

jos lapsi ei ole tarhassa. äiti saa korvauksen siitä ajasta minkä hoitaa lasta. yritän hakea ens vuokedsi tuata 500 euroa kuukaudessa. anne on se joka tulee teillä käymään. hän katsoo omalla silmällä lapsen sairauden tilaa.

kun täytät hakemuksen niin tärkeitä sanoja on valvottava ja ohjattava ja avustettava. ohjaus vie varsin paljon aikaa.

kannattaa puhua lapsesta avoimesti, kun hän tulee käymään.

oli kuulemma käynyt erään asiakkaan luona ja hän ei saanut mitään kuvaa lapsesta, koska äiti hyssytteli koko ajan ettei voi puhua lapsen kuullen.

meillä poika puhuu alle 10 sanaa ja ymmärtää osittain puhetta. hienomotoriikka vuoden myöhässä. kokonaiskehitys 2v. myöhässä. puhe laskee kehitystä. osaa viittomia.kehittyy koko ajan. luultavasti lapsi on kehari.

monet tukea saavat ovat f 83 lapsia, koska moni on näistä kehari. luultavasti meidänkin poika.

hakenuksessa kannattaa kertoa ihan tarkkaa kaikki arkielämästä. miten se eroo normaalilapsen hoidosta. kaikki huonommat jutut ja niitä hyviä tietenkään ei kannata mainostaa. sanoin, että onhan toi meidän poika aivan ihana, vaikka se raivareita saakin kommunikoinnin vuoksi. muista että vertailukohtana on samanikäinen terve lapsi.

eiks se niin ollu ettei lapsesi osaa puhua?

omaishoitajan vapaat: 2 päivää kuukaudessa.

tulppaanikotiin voi viedä lapsen.

lapselle voi ottaa hoitajan kotiin. perhelomitus hoitaa kaikki lapset ja eläimet. vanhemmat ei saa olla kotona.

hoitaja kotiin lapselle. hoitaa vain erityislapsen. vanhemmat saa olla kotona.

itse otan hoitajan kotiin, kun mies ei ole kotona. minä hoidan pikkuista ja hoitaja erityislasta, en halua lasta kotoota pois.

perhelomitus on tosi hyvä, jos sulla ja miehelläsi on menoja.

anne kyllä tua paperit näistä lomaasioista, kun tulee käymään kotonasi ja kertoo niistä. mukava ihminen se on.

minulla vaan on niin kovin korkea tuo kynnys päästää vieraita ihmisiä kotiini, joskus esikoisen vauva-aikana meillä kävi juttelemassa perhetyöntekijä joka oli ihan turha ääliö ja siitä jäi ikävä fiilis pitkäksi aikaa. Täytyy vaan karaista itsensä :)Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat