Kuukautiskierto 22 päivää, enkä tule raskaaksi :(

Vierailija

4kk on nyt yritetty ja luulen että en voi tällä kierronpituudella edes tulla raskaaksi. Mitä pitäisi tehdä? Voiko lääkäriin mennä vaikka vasta 4kk yritetty?

Kommentit (9)

Ekaa lasta yritettiin 9kk kunnes sain lääkäriltä Terolut reseptin joka tukee omaa keltarauhas toimintaa. Tokaa yritettiin 4kk, kunnes taas napsin Terolutteja ja nyt onnellisesti taas raskaana. Mulla ovulaatio oli kp 14, mutta silti ei riittänyt aika kiinnittymiseen.

Niitä saa edullisesti netistä.. esim. www.kotitestit.comSitten kun löydät ovulaation niin olet jo paljon viisaampi. Noin lyhyellä kierrolla et välttämättä voi raskaaksi tulla.

Yleensä ovulaatiosta pitäisi olla kuukautisten alkuun pari viikkoa, jotta hedelmöittynyt munasolu ehtii kiinnittyä kohtuun kunnolla.Jos sulla tuo väli jää lyhyeksi, voit varata ajan omalle lääkärillesi. Ja jos hän on fiksu, saat keltarauhashormoonia eli terolutteja, primolutteja ja lugerstronia.Yksityiselle voit myös varata ajan jos on varaa.Mutta 4kk on vasta lyhyt aika yrittää vauvaa...kärsivällisyyttä. Me ollaan pian vuosi toivottu raskautta, eikä ole kuulunut.

Voit tulla myös tuonne vauvakuume puolelle juttelemaan ja kyselemään muilta samassa tilanteessa olevilta...sinne pitää kylläkin rekisteröityä.

Onnea teille

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat