Voiko miehen ja naisen välillä olla pelkkä ystävyyssuhde?

Vierailija

Millainen se parhaimmillaan olisi? Missä menisi ystävyyssuhteen ja seurustelun raja?

Kommentit (9)

Olen esim nukkunut yhden miespuolisen kaverin kanssa samassa sängyssä. Joistain asioista on helpompi puhua toiselle sukupuolelle ku omalle. Ja miespuolisilta kavereilta saa joskus valaistusta jonku kiinnostavan miehen ajatusmaailmaan.

Kaikkien kans ei tarvi naida.Ja vaikka olis pieni lataus olemassa (mulla ja miehen kaverilla on) niin itsekuria täytyy hiukan olla, jotta kavereina voi olla.

Miehillä taitaa hormoonit vaan jyllätä niin voimalla, että ei voi naista katsella pitkään ystävänä. Ennemmin tai myöhemmin mies tahtoo sänkyyn ystävänsä kanssa.

Jostain syystä kolahtaa hyvin yhteen ystävyysmielessä, luotto 100 pros molemmin päin - ei ajatele toista sukupuolen vaan persoonan kautta. Ja miksei olla yhdessä; ollaan liian samanlaisia - ei tulis mitään =).

ihan luonnollinen asia, mutta jos tarttee miettiä, että missä menee raja, niin sitten kyseessä ei ole ystävyyssuhde. Ystävyyssuhteessa ei tuommoisia mietitä. Mulla on pari hyvää miespuolista ystävää, joskin ihan ne kaikista parhaat kaverit ovat naisia ja tietysti oma aviomies. Soitellaan ja tavataan eikä siinä mitään sen kummallisempaa ole. Myös miehelläni on naispuolisia ystäviä, joita hän tapailee ilman minua.

Meillä ei ystävyydessä ole mitään flirttiä tai muuta seksiviritteistä. Viihdytään yhdessä ja onneksi nykyiset kumppanit ymmärtää ja hyväksyy asian (no tietty kun heti tutustuessa on asia tehty selväksi, että mulla on sitten tällainen kaveri, mutta sen kanssa ei ole mitään " vispilänkauppaa" ). Ollaan vietetty aikaa myös nelistään puolisot mukana, mutta joskus voidaan käydä kaksistaan kahvilla juttelemassa, minä ja tämä mies.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat