Seuraa 

Moi! Paljonko maksaa julkisella ivf-hoidot ja kuinka kauan pitää jonottaa, jos muuten on jo tutkittu? Aattelin kyllä soittaakin julkiselle ja kysäistä asiaa, mut jos joku jo tietää, niin olis kiva kuulla. Me ollaan hoidossa yksityisellä, kaksi inssiä takana joista negaa, ja nyt seuraava vaihtoehto on ivf. Mietityttää vaan, että jos julkisen hoito on huomattavasti edullisempaa, niin pitäisköhän siirtyä sitten sille puolelle jatkossa? Alunperin lähdettiin yksityiselle, koska haluttiin nopeaa toimintaa, jos julkisen jonot on mielettömän pitkät, varmaankin maksetaan se yksityisen hinta.

-tiitiäinen

Kommentit (2)

Vastauksesi oli varsin kattava ja selkeä, kiitos! Pitää vielä tällä viikolla soitella julkiselle ja jutustella lisää. Me olemme itä-suomesta, joten ehkä toiveissa on päästäkin jo muutaman kuukauden kuluessa ainakin sille suunnittelukäynnille.

Tsemppiä hoitoihin!! t: tiitiäinen

Olemme jonossa julkiselle. Tutkimukset tehtiin yksityisellä, ja spermasta löytyi vikaa. ICSI siis edessä. Saimme lähetteen Ratsulalta (Diacor) kesäkuussa NKL:lle ja sieltä tuli kirje heti viikon päästä että suunnitteluaika IVF hoitoon on joulukuussa, eli tasan tarkkaan puolen vuoden päästä, hoitotakuun sisällä. En sitten tiedä että koska hoidot alkavat... meidän kirjeen mukana oli ohjeita ja tietoa hoidoista ja siinä luki että jonotusaika on vuoden, mutta soitin sinne ja sanoivat että yrittävät saada jonoja pois ja hoitotakuun toimimaan. Johanna, joka myös palstailee täällä, sai juuri kutsunsa suunnittelukäynnille ja hänelle oli kirjoitettu käsin 1/2 vuotta siihen infolehtiseen, elikkä ehkä ovat saaneetkin jonoja pois ainakin vähän... eli toivomme ettei kesäkuulle mene ennenkuin hoitomme alkavat, ja jos niin sanotaan joulukuussa, aiomme vaatia nopeampaa hoitoa hoitotakuun puitteissa, ja jos ei vieläkään onnistu niin sitten menemme yksityiselle. Kaksi kuukautta enää odotusta suunnittelukäyntiin!!!En tiedä miten asiat menee eteenpäin kun kaikki tutkimukset on tehty, toivottavasti niitä kaikkia ainakaan ei tarvitse uudelleen tehdä, en näkisi siinä mitään järkeä. Julkisella hoidot maksavat sen 22 euroa per käynti ja joku täällä sanoi että meni n. 150 euroa IVF hoitoon. Plus tietenkin lääkkeet, nehän maksavat saman verran riippumatta hoitopaikasta. Eli hintaero on todella suuri verrattuna yksityiseen, sen takia olemmekin köyhinä asuntovelallisina jaksaneet odotella siihen joulukuuhun.Kannattaa nyt siis ihan ensin pyytää lääkäriltäsi lähete, koska suunnittelukäynti menee sinne puolen vuoden päähän joka tapauksessa siitä kun teidät on jonoon laitettu! Jos siis olette pääkaupunkiseudulta. Muualla varmasti toimii nopeammin...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat