Jeesikää: mitä oli 80-luvun tyylissä: pukeutuminen, sisustus jne.

Vierailija

Bileet kehitteillä!

Kommentit (8)

Vierailija

mustaa ja kromia sekä kankaissa absurdeja kuvioita.pukeutumisessa neonvärit, sikarimalliset housut joissa takataskut melkein vyötärön korkeudella. ja vyötärö melkein kainaloissa. lameevyöt, räikeät meikit (sähkönsinistä, neonvärejä, pinkkiä huulipunaa). lenkkarit tarrakiinnityksellä (l.a. gear) tai yli polven ulottuvat mokkasaapikkaat tai pohkeesen ulottuvat hapsusaappaat. inkkaritakki. sifonkihuivi. rihkamakorut. tupeerattu tukka.

Vierailija

tarravarsilenkkarit,collegehousut jonka lahkeet oli rullalla.pikeepaita neulepaidan alla kaulukset pystyssä.krepattu tukka.pinkki huulipuna.Ruskeissa hiuksissa vaaleita raitoja tyyliin Anita Hirvonen...Neonpinkki Club A-toppis.

Vierailija


leveät yläosat, kapeat alaosat, kaulukset pystyssä, kapeat metallirannerenkaat, isot muovikorvikset, lappuhaalarit ja vyövalkoiset ja beiget nahkasohvat, vitriinikaapit, romanttiset julisteet

Vierailija

Eletty se aika, eli muotia oli trikoot ja ylisuuret paidat joissa älyttömät olkatoppaukset. Ne olkatoppaukset oli joka paidassa, bleisereissä ym. Sitten tukka oli edestä tupeerattu niinkun karjalanpiirakaksi eli otsis oli tupeerattu taaksepäin. (vaikea selittää). Tukka oli aina permiksellä. Jostain jos saat vaikka mokkasiinisaappaat jotka oli polven yli niiden trikoiden kanssa niin avot.Sisustuksessa oli aika paljon mustaa ja kromia. Se oli silloin in.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat