Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Maanantaina saatiin liikenteeseen miehen Saksasta ostama 530d farmari Bemari, vuosimallia 2002.

Mies bongasi saksanmaalta todella vähän ajetun ja siistin yksilön.Tänään sain nautiskella laadukkaasta bemun tarjoamasta kyydistä. On hiukka erilainen kuin meidän aiempi VW Passat, joka oli aika onneton.Monet liikenteessä välkytteli valojaan, kun mieheni ajeli sporttisesti ja miehekkäästi hoiti kaistanvaihdotkin ilman vilkkua.

Sivut

Kommentit (48)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidän tuttavapiirissä on jo viisi saksasta haettua premium-luokan autoa, eikä yhdessäkään ollut mitään vikaa. Toki isoissa autoissa on kalliimmat käyttökulut, kuin mitä paskoissa suomi-toyotoissa.Meilläkin harkitaan auton hakua saksasta tai ruotsista, joku iso diesel hakusessa.ONNEA ap:lle!!!

Oli sitten aito " suomiauto" tai saksasta käytettynä roudattu.

Ei kai sillä kuitenkaan tarvitse alkaa leuhkasti ajelemaan, sehän puhuu jo muutenkin puolestaan.-Mies28-

Vierailija:

Lainaus:


Meillä keväällä Saksasta hankittu vuoden 2003 Mercedes ML 270 CDi, oli ajettu vain 43tkm:iä.

Naapurit ei enää moikkaa.
;-) Saksassa ei ole edes rikos ruuvata kilsoja pienemmälle ja sen kyllä huomaa. Pikkubroidillani on -84 Suzuki (suomi-auto) ja taitaa pelittää paremmin.

" Kolme tuttuani on hankkinut auton saksasta ja jokaisella on ollut ongelmia. Esim ilmastointi ei toimi, autossa sähköosat krenkkaa ja pahinpana että ajonvakausjnärjestelmä ei toimi eli auto on todella vaarallinen ajetteve koska saattaa jarruttaa itsekseen yhtäkkiä.. "Ei muuten toimi ko. järjestelmät niin. Vian sattuessa järjestelmä lakkaa olemasta ja auto toimii kuin mikä tahansa malli ilman ko. laitetta.

Täytyy vaan osata kieltä ja suunnitella auton haku huolella. Ei kannata ostaa niitä halvimpia ritsoja toreilta missä " mutakuonot" myy, ne kusettaa.Ruotsi on myös aika hyvä maa etenkin Volvojen hakemiseen.Hyvää valintaa tuskin tarvitsee katua ja hankintahinnassa helposti säästää kalliimman luokan autossa reilun kymppitonninkin.Saksan autot vieläpä yleensä paljon paremmin varusteltuja kuin suomikotterot.

ajelen luksusautolla, ihan Suomesta (uutena) ostetulla eikä minulle koskaan kukaan ole näyttänyt keskisormea, vilkutellut valoja tms. Moni toki katsoo pitkään kun melko nuori ajaa yli 100 000 euron miltei tuliterää autoa, mutta kukaan ei ole käyttäytynyt loukkaavasti tai typerästi. naapuritkin moikkaa ihan samalla tavalla kuin ennen ja tulevatpa joskus ihan aidon kiinnostuneena juttelemaan ja kyselemään auton ominaisuuksista.Ehkei se valojen vilkuttelu ja keskisormen näyttö olekaan kateutta vaan ihan sitä, että ratin ja penkin välissä istuu itsekäs k***pää jolle on " hieno" auto noussut päähän???????????????????

Vierailija:

Lainaus:


Ehkei se valojen vilkuttelu ja keskisormen näyttö olekaan kateutta vaan ihan sitä, että ratin ja penkin välissä istuu itsekäs k***pää jolle on " hieno" auto noussut päähän???????????????????
Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat