Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ystäväni lapsi hakkaa koiraani

Vierailija

koirani nukkui rauhassa sohvalla ja lapsi 1v 9kk hakkas rullamitalla ja milloin repii karvoista. Koirani rupesi murisemaan ja lapsen äiti katsoo vaan tyynenä vierestä. Heillä kotona myös koira ja lapsi saa tehdä koiralle mitä vaan.

Kommentit (13)

Vierailija

Mä ilmotin naapureiden kakaroille aika selkeesti mitä tapahtuu jos vielä tulee liian liki meidän koiraa. Ärsyttivät tahallaan...

Ei o muuten mukuloita sen jälkeen näkyny ku kerran säikäyttää

Vierailija

koirani on 10v. Otin sen 5 vuotta sitten perheestä, jossa se oli ollut koko neljä vuotiaan pojan ajan. Lapsi oli saanut riepottaa sitä miten haluaa. Siis ko lapsi on kummilapsemme, eikä usko komennusta. Äiti vaan lässyttäen kieltää lasta, ei ees korota ääntään.

Niin ja minähän en koiraani telkeä mihinkään, ovet piloilla ja huuto armoton.

Kotonaan kun poika hyppii koiransa päällä ja koira murisee, niin ensimmäisenä komennetaan koiraa.

Vierailija

eli ei tarvi antaa ympäri korvia, mut jos pentu ei usko niin sit antaa käytännön esimerkin siitä miltä se tuntuu.

Eikö se muksu pääse helpommalla jos aikuinen sitä nappaa ku et koira puolustautuu ja puree?

Riippuu tietty koirasta, mut meillä koira on sen kokonen et muksulta voi olla erittäin herkästi henki pois. Jotta ei tarvi tapella kakaran vanhempien kans et kenen vika pureminen olis (" ja eihän MEIDÄN lapsi sellaista tee" ) niin ennemmin itse puutuisin tilanteeseen hiukan kovemmin ku lässyttämällä.

Että näin.2

Vierailija

joko et kutsu näitä enää kylään tai viet koiran toiseen huoneeseen vierailun ajaksi.juuri tuollaisissa tilanteissa koira voi purra, ninkuin hyvin tiedät!

Uusimmat

Suosituimmat