Seuraa 

Meidän pian kahdeksankuiselle on puhjennut juuri ensimmäinen hammas ja eräs tuttavani kyseli, että ollaanko jo varattu ensimmäinen h-lääkäriaika... Että hänen käsittääkseen sinne pitäisi varata jo aika. Hmmmmm, eli kuuluisko sinne tarkastukseen yleensä mennä heti, kun hampaita alkaa puhjeta, vai miten on? Anybody?Pierrick

Kommentit (4)

tosin vähän myöhässä on, kun pojalla on jo kaksi hammasta ja ikää 5kk...Mitä siellä hammaslääkärissä tapahtuu? Muuta kuin että hammaslääkäri sanoo, että muistakaa harjata?

varattiin aikanaan aika jo puolivuotiaalle vauvalle. Tänään kävin kolmevuotiaan kanssa ja koneelta nähtiin, että olemme viimeksi käyneet 1v 4kk:n iässä. En muista kävimmekö tämän lapsen kanssa aiemmin. Soita teidän terveyskeskukseen ja kysy milloin pitää varata.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Käytiin vasta äskettäin 8kk ikäisen kanssa. Ensimmäinen käynti on vain tällainen konsultaatio käynti, eli hammashygienistin (kai se oli hänen ammattinimikkeensä, ei siis hammaslääkäri kuitenkaan) kanssa keskustellaan hammashuollosta; kuinka usein pestään, milloin aletaan käyttää hammastahnaa, kyselee juotteko mehuja janojuomaksi ym. Ei tosiaankaan ole väliä onko niitä hampaita vai ei, suuhun ei välttämättä katsota ollenkaan, ja mukaan saa hammasharjan =). Seuraava käynti ainakin meillä päin 3v. iässä.

Meille ainakin sanottiin neuvolasta, että sitten kun ensimmäinen hammas puhkeaa, niin varata aika hammashoitajalle. 3-vuoden iässä varataan aika hammaslääkärille. Näin ainakin meilläpäin.annikki83 ja tyttö11kk

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat