Mitä lapselle päälle kerhokuvaan?

Vierailija

Ajattelin laittaa mekon, mutta ystävätär oli farkkujen kannalla..Mitäs teillä on ollut? =)

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Toki juhlissa on juhlamekko, mutta tarhassa/kerhossakin on mekko, ihan laadukas vieläpä ;-) .

Koska kerhokuvatkin maksaa, ja koska ne otetaan siellä kerhossa joka tapauksessa, haluan niistä mahdollisimman hyviä kuvia ettei tarvitse erikseen vielä mennä kuvaamoon hassaamaan sataa euroa. Siksi lapselle jalkaan juhlakengät eikä mitään tossuja.Ja teille muutamalle tietämättömälle infoksi: Juhlavaatteet ei tosiaankaan ole mitään mannevaatteita eikä hienosteluvaatteita vaan JUHLAvaatteita ja viralliseen kuvaa kuuluu pukeutua juhlavasti.

Vierailija

Mutta täytyykö sitä varten oikeasti laittaa ne " ykköset" päälle?

Eihän koulukuvissakaan mitään juhlavaatteita oppilaiden päällä näe, eikö pienemmillekin riittäisi siistit arkivaatteet. Ja varsinkin tyttöjen hiuksiin kannattaisi kiinnittää enempi huomiota kuin niihin lakerikenkiin....

Vierailija

kun osalla on samettimekot ja kiiltonahkakengät, toisilla taas tavalliset (siistit) arkivaatteet. Itse suosittelen jälkimmäisiä; hienostelukuvat voi ottaa sitten erikseen valokuvaamossa.

Vierailija

kerhokuvaan sinivalkoruudullisen mekon jossa on taskut. Puuvillakangasta ja sen lisäksi valkoiset sukkahousut ja valkoiset " baletti" tossut. Hyvältä kuullostaa eikös vain!?

Haluan panostaa kuvaan koska se on lapselle tärkeä asia ja tyttö isekin sitämieltä että mekko on mukavin..

ap

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat