Seuraa 

Lasketaanko äitiyspäiväraha aina edellisen vuoden tulojen mukaan, jos on ollut vakituisesti töissä saman työnantajan palveluksessa ties kuinka kauan? Vai voiko itse vaikuttaa, jos laskettaisiinkin viimeisen puolen vuoden ajalta? Mulla siis tilanne se, että palkka on noussut ja ajattelin, että saisinko parempaa äippärahaa, jos laskettais viimeisten 6 kk tulojen mukaan? Kiitos, jos joku tietää&vastaa!

Eeviliina

Kommentit (2)

Vuonna 2006 synnyttävien äitien äitiyspäiväraha lasketaan 2004 vuoden mukaan ja tänä vuonna synnyttävien 2003 vuoden mukaan. Saat itse päättää haluatko, että otetaanko äitiyspäivärahan laskentaan huomioon esim. vuoden 2004 vuositulot (jos synnytät ensi vuoden puolella) vai viimeisen kuuden kuukauden tulot. Eli jos sinulla on nyt palkka noussut, sinunhan kannattaa tuolloin hakea äitiyspäivärahaa viimeisen puolen vuoden tulojen perusteella.

Itse hain viimeisen kuuden kuukauden perusteella, koska tuloni olivat huomattavasti paremmat kuin vuoden 2003 tulot.Näin uskoisin sen menevän, korjatkaa jos olen väärässä.-Pepca rv 37+5-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat