Aina sanotaan, että lapset kannattaa tehdä vasta sitten kun on oma asunto ja vakityö.

Vierailija

No sitten kun sellaiset on ja lapsia siunaantuu, täytyy lapset viedä 9 kk:n ikäisinä hoitoon, että saa asuntolainat maksettua ja pysyy työssään ajantasalla.En nyt tarkoita, että aina näin on, mutta...terveisin onnellinen vuokralla asuva ja lapsenta kotona hoitava äiti.

Kommentit (10)

Vierailija

senä, joka ei muka enää osaisi tehdä töitä tai taidot olisivat kadonneet jonnekin. Jatkuvaa opettelua sen on muillakin, kun tietojärjestelmät muuttuvat, organisaatio muuttuu usein yms. Minulta vaan on jäänyt jotkut vaiheet väliin.

Vierailija

Minusta oli ihanaa saada esikoinen 23v. iässä, opiskelut loppusuoralla, hyvä avioliitto ja 56m2 vuokrattua tilaa ympärillä :) Lapsen kanssa olin kotona juuri niin kauan kuin halusin, ei ollut taloudellista pakkoa mennä töihin! Eikä käynyt mielessäkään viedä lasta vauvana päivähoitoon, kun hänet kerran olin saanut. Vauva sai olla vauva ja äidin kanssa kotona!Nyt jos saamme toisen lapsen, niin tilanne on ihan eri... Iso asuntolaina hengittää niskaan, juuri laskin että pakko olisi mennä töihin heti kun lapsi olisi vuoden vanha :( Ei kiva, ei tosiaan. Tunnen jo etukäteen huonoa omaa tuntoa, vaikka sitä toista lasta ei ole vielä edes kohdussa!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat