Vierailija

Itse 30v. ja yritän käydä 3 vuoden välein,onneksi vielä puhtain paperein.

Kommentit (28)

ettei ole tarvetta vuosittain papaa otattaa jos tulos ollut aina puhdas ja seksikumppani on sama kuin ennenkin.

Mutta 2v välein puhtaillakin papereilla koska kohdunkaulan syövässä juuri on ensiarvoisen tärkeää mahdollisimman aikainen havaitseminen!!

-20-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tiettävästi koskaan käynyt. yhden lapsen olen synnyttänyt. ei mulle kukaan gyne koskaan ole sanonut mitään papa-kokeesta.

tekeekö ne sit sen eivätkä puhu mitään vai onko todella jäänyt tekemättä?pitäskö varata aika ja pyytää testiä? ikää on 24 ja viimeks kävin jälkitarkastuksessa n. 8kk sittentoinen lapsikin toiveissa niin ei kai siitä haittaakaan ole et kävis paikat tarkistuttamassa..

kerran taisi olla normaalia sekaflooraa joka meni itsestään ohi. käyn usein oman mielenrauhan takia, kun tietää miten helposti niitä muutoksia voi tulla vaikka ei olisi kuin muutama seksikumppani ollut ennen aviomiestä! ja ihan ilman niitä seksikumppaneitakin, ei sitä koskaan tiedä mitä alapäässä muhii. ja todellakin synnytyksen jälkeen on suositeltavaa käydä mutta vasta kun on kulunut vähintään

6kk.

Yksityisellä gynellä käyn ja aina ollut luokka 1 eli se paras mahdollinen/puhdas. Viimeksi kävin tänä kesänä kun tuli seulontaan kutsu, säästipähän sen n.100e kun muuten olisi ollut aika keväällä yksityiselle. Viime vuonnakin otettiin kun oli toisesta synnytyksestä kulunut reilut ½v.

Kummitätini kuoli joitakin vuosia sitten liian myöhään havaittuun kohtusyöpään!Vierailija:

Lainaus:


-99 ja -05. Taitaapa riittää loppuelämäksi.

Kyllä mulle sanoi lääkäri jälkitarkastuksen yhteydessä et olis hyvä käydä papassa n. 6kk synnytyksen jälkeen. tämä oli sille joka on synnyttänyt, mutta ikinä ei ole papassa käynyt..

Mielestäni asia ei todellakaan ole leikkimisen arvoinen.Kummitätini kuoli munasarjasyöpään,kun ei ollut käynyt gynellä varmaan 7 vuoteen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat