Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Saiko papaijaa syödä raskaana ollessa?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tuolla olis yksi trooppinen hedelmäcocktail-purkki odottamassa, sisältää papaijaa. Muistan esikoista odottaessani lukeneeni täältä, että saattaa aiheuttaa keskenmenoa. Mutta onko siinä perää? Tekisi niin mieli jotain raikasta...Rv noin 8

Kommentit (6)

Vierailija

Mitään ei tapahtunut, ja uskonkin, että jotkut papaijavalmisteet, esim. uutteet/kapselit yms. eivät ole suositeltavia, koska niissä papaijaa on niin stydisti. Tuskin hedelmäcocktailista mitään vaaraa on :).

Olen nytkin syönyt " caribbean-mysliä" jossa on kuivattua papaijaa mukana.

Vierailija

passionhedelmää on muinoin etelä-amerikan maiden alkuasukkaat käyttäneet ehkäisytarkoituksessa, siitä ilmeisesti tullut ajatus että voi aiheuttaa niitä keskenmenoja... voihan siinä olla perääkin, jos niitä kilokaupalla vetää, tiedä sitten.

Vierailija

saattaa aiheuttaa keskenmenoja. Muistelen, että jossain tuolla kaukana muissa maissa sitä ovat naiset käyttäneet jopa " aborttikeinona" . Ilmeisesti kypsä papaija on ok.

Vierailija

papaija vaikuttaisi negatiivisesti raskauteen.Sen sijaan luin Helistimen sivuilta, etta lakritsi ja salmiakki voivat aiheuttaa keskenmenoja...ÄITI92 RV 39Uusimmat

Suosituimmat