Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi joidenkin lasten tulisi olla vain ja ainoastaan kotona?

Vierailija

täällä palstalla tulee aina tulee esiin sama asia; kotona olevien äitien lasten tulisi olla vain kotona. Mikä tekee esim. täysin tukiverkottomasta äidistä huonomman, jos hänen lapsensa on aamupäivisin muutaman tunnin pois kotoa, jos lapsi on kaiken muun aikansa kotona, verrattuna vaikkapa sellaiseen työssäkäyvään äitiin, jonka lapsi on ensin 8-10 tuntia päiväkodissa, ja joillakin vielä viikonloppuisin mummoilla ja kummeilla hoidettavana. Olen itse töissä ja en yhtään ymmärrä tätä täällä vallitsevaa logiikkaa.

Kommentit (4)

Vierailija

joidenkin lapset eivät tosiaan ole juuri koskaan kotona, kun ovat siitä onnellisessa asemassa, että on kaikenmaailman mummot ja kummit hoitamassa. Ja joillekin äideille ei sitten minkäänlaista apua suotaisi, pitäisi vielä opettaa ryhmässä olemistakin ihan yksinään kaiket päivät kotona.

Vierailija

tilanteeseen puututaan jo varmasti neuvolan kautta ja lapselle suositellaan päiväkotiin menoa. Silloin asia on ok.

Mutta jos kyse on pelkästä laiskuudesta etsiä lapselle seuraa kerhoista, puistoista, lähiympäristön muista lapsista, tilanne on eri. Silloin ei kannata ainakaan selittää millään tukiverkon puutteilla.

Uusimmat

Suosituimmat