Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten on mahdollista, että Design-talot rakentaa

Vierailija

kodin muuttovalmiiksi niin edullisesti? Esim. Elina-malliston talo 1020e/neliö, siis n.130 neliöinen talo vähän päälle 130 000e. Pistää vain mietityttämään, kun monet väittävät, ettei taloa rakenna itsekään tuohon 1000e/neliö.

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Meillä on laakaovet ihan tyylisyistä siporex-talossamme, eikä ne todellakaan ole mitään perusovia tässä tapauksessa. Jos rautakaupan pahviovista puhutaan niin ne varmaan ovatkin. Me tilattiin massiivipuiset laakaovet haluamallamme värisävyllä. Ovet on ns. äänieristysovia, muistaakseni reilut 30 dB eristää.Sekä laakaovia että peiliovia saa rautakaupasta noin 100 eurolla, ja ne ovat mielestäni molemmat perusovia. Ja niiden läpi kyllä puhe kyllä kuuluu ihan selvästi.

Vierailija

jos haluat boordia pesuhuoneisiin niin se maksaa ylimääräistä. Ovet ovat perus laakaovia ja katto jotain levyä. Helposti siis tulee vähän paranneltua ja laitettua paremmat sisustusjutut ja hinta pompsahtaa..

Vierailija

saa alle 1000e/m2 halvimmillaan jos ei halua lisävarustelua perustoimitukseen. Lisävarustelullakin hinta pysyy huvinkin 1000¿/m2 lähettyvillä.Meille tulee m-talo monilla lisä herkuilla ja koko hinta (siis ihan kaikki liittymät, lupamaksut ymym) tontin kanssa jään hieman yli 1000e/m2 mutta meidän talo rakentuukin maaseudulle missä tontit eivät maksa juuri mitään.

Vierailija

Kalusteet tulevat kaikki topi-keittiöiltä, kodinkoneet ovat rosenlewin, vesikalusteet oraksen, varaaja onnisen jn. Ihan laadukasta kotimaista tavaraa.

Vierailija

Perustukset kuuluvat hintaan! Usko jo!Sen sijaan maanrakennukseen ja liittymiin menee rahaa. Mutta ei nekään ihan tolkuttomia maksa, ellei tontti ole suonsilmässä.Kyllä D-talo on edullinen pitkään markkinoita seuranneena. Tuskin saat avaimet käteen -taloa halvemmalla, ellet sitten ota älvsbytä, joka on mielestäni tylsä ja materiaaleiltaan paljon huonompi.

Vierailija

tontin hinta, sokkeli ja liittymämaksut (sähkö ja vesi) puuttuu siitä hinnasta. Liittymämaksut minimissään n. 2500-3000e. Lisäksi hinta laskettu siten, että sisustusmateriaalit valitaan heidän valikoimasta ja juuri nämä sisustusratkaisut joko maksaa paljon tai ei. Jos passaa heidän, ok, jos ei hinta nousee vastaavasti. Firma varmasti ihan ok, sitä en epäile.

Vierailija

Ensinnäkin rakennuslupa jo vaatii vastaavan mestarin ja valvoja tulee kunnan puolesta. Jo nämä pitävät kyllä huolen, ettei näin pääse käymään.Toiseksi Desingtalo ostaa perustusten teon ulkopuolisilta ja nämä miehet tekevät pelkästään perustuksia. Kirvesmiesporukat on erikseen.

Ja kai niille oli raksaporukka varattuna jos pystytyksen piti jo alkaa.

Mutta jos todellakin näin olisi, niin teilläkin on tarkka aikataulusuunnitelma ja voitte vaatia viivytyksestä korvauksen. Voivat tietenkin tehdä sitten teille kiireellä, että saavat aikataulun kurottua kiinni.Vierailija:

Lainaus:


urbaanilegenda vaan meidän rakennusmestari oli todistamassa tilannetta (paikkakuntaa en viitsi sanoa). Nyt meidän raksan rakennusmiehet viettävät tämän viikon anturan ja sokkelin teossa ja se rekka makaa edelleen siellä tienposkessa odottamassa purkua.Kurjaa on vain se että tämä hidastaa meidän työmaata hieman. Eivät saaneet näin lyhyellä varoitusajalla mistään tekijöitä ja meidän raksa on lähin.
Vierailija

kuuluvatko siihen tontti, liittymät, maarakennus, perustukset... Ne voivat viedä kolmasosan rakentamisen koko kuluista. Entäs materiaalivalinnat talon sisällä? Designista olen kuullut vain hyvää, luotettava firma. Googlaa firma ja katso sivut, muistaakseni ihan kattava tietopaketti siellä.Terveisin rakentajan vaimo

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat