toppahousut vai henkselitoppahousut?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Olen miettinyt kaksiosaisen talvipuvun hankkimista 1,5v pojalle. Vois olla ehkä helpompi kauppareissuilla, ei tarvitsisi koko pukua ottaa pois päältä. Nyt vaan jäin miettimään että pitäiskö housut olla kuitenkin henkselimallia? Koska tuskin käyttö jää pelkkiin kauppareissuihin. Olisko kellään mitään mielipidettä asiaan?

Kommentit (4)

Vierailija

Turvaistuimeen laitettaessa takki nousee helposti ja on selkä paljaana, jos on tavalliset vyötäröhousut. Henkselihousuissa ei myöskään mene lumi selkään jos lapsi päättääkin kieriä hangessa kauppamatkalla :o)Itse ostin tytölle 2v Jonathanin henkselihousut ja takin " kauppa-asuksi" , tosin sitä tulee varmasti käytettyä ihan ulkoiluunkin, kosteussuojattu kun on. Pelkkään kauppa- ja kyläilykäyttöön riittäisi toki halvemmatkin vaatteet. Viime talvena tytöllä oli H&M:ltä " liukkaat" vyötäröhousut ja duffeli, mutta takin nouseminen oli ongelma.

Vierailija

jos on tarkoitus myös ulkoiluun käyttää. Kauppaanhan voi sitten laittaa takin kanssa vaikka farkut - jos tuntuvat toppahousut liian kuumilta siihen tarkoitukseen

Vierailija

Meillä oli viime vuonna n. 2-vuotiaalla malli, josta henkselit olisi saanut irroitettua. Eipä tullut kertaakaan otettua irti.Takilla on tosiaan taipumus nousta ja ilman henkseleitä ja selkäkappaletta selkä helposti paleltuu.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat