Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sos ja terv. ministeriö julkaissut tiedotteen lintuinfluenssaa vastaan varustautumista varten:

Vierailija

Tänään päivätty tiedote. Sen mukaan Suomi on jonotuslistalla perusrokotetta varten ja tullee saamaan sen vuodenvaihteeseen mennessä. Se antaa suojan taudin nykyistä muotoa ja MYÖS MUUNTUNUTTA VIRUSMUOTOA VASTAAN AINAKIN OSITTAIN ; SILLOIN SE EI OLE NIIN VAARALLINEN! Suomi on jonotuslistalla myös täsmärokotetta varten, joka kehitetään viruksesta heti, kun sen muuntunut muoto alkaa maailmalla levitä ja virus saadaan eristettyä. Suomalaiset tullaan rokottamaan siis 2 kertaa!

Sivut

Kommentit (38)

Vierailija

Vai luuletko, että valkotakkiset tulevat pakkopaidan kanssa kotiisi tuikkaamaan piikin. tai että saat vankilaa jos et ota rokotetta.Voi pyhä yksinkertaisuus.Vierailija

" Ulkomaiset rokotteiden valmistajat ovat luvanneet varata

pandemiarokotteita suomalaisille saman määrän kuin mitä me nyt

ostamme tavallisia influenssarokotteita. Jos viruskanta on erityisen

hankala, rokotetta riittäisi vain 300 000:lle suomalaiselle."

Vierailija

joten älkääs vöyhkätkö!!!kyllä tollasiinäkkirokotteisiin testaamattomiin pian kuolee enemmän ihmisiä kun siihen lintuinfluenssaan......

Vierailija

ja rokotukset, jotka antaa edes osittaista suojaa. Sen lisäksi on se viruslääke ja jos sitä syö , niin ei ainakaan henki lähde vaikka saisikin viruksen.

Vierailija

tulla ihmisten ilmoille eikä terveyskeskuksiin tautia levittämään. Kuolkaa kotiinne.Helvetti, että ottaa päähän nämä " periaatteen" ihmiset. Luotetaan vaan aurahoitoihin, vyöhyketerapioihin, kukkatippoihin ja homeopatiaan, koska ei älykapasiteetti ole sen vertaa kriittistä ajattelua päähän tuonut että tajuaisi huuhaan olevan huuhaata.

Vierailija

ja terveydenhuollossa /sairaanhoidossa " pakottaa" ottamaan rokote ikäänkuin muun hoidon ehtona, näin olen käsittänyt. Ja tätä varmaan tarkoitti kysyjä termillä pakottaa?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat