Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voi APUA! Luovutetut sukusolut " lahja" toiselle ihmiselle = /

Vierailija

Äskeinen Inhimillinen tekijä ohjelma oli ainakin minun mielestäni vähintäänkin järkyttävä! Jäi mieleen vahvasti ajatus siitä, että mihin tämä maailma on oikein menossa?!Ihminen osaa irroittaa ihmisestä sukusolun ja " istuttaa" sen kasvamaan toiseen ihmiseen - mutta ei osaa olla tarpaaksi viisas ja olla ryhtymättä siihen prosessiin, vaikka se olisikin lääketieteellisesti mahdollista.Isän kaipuun käsitteellekin vain kintaalla viitattiin.

Aika pelottava suuntaus, toivottavasti emme joudu 20 vuoden kuluttua lukemaan tutkittua tietoa siitä, kuinka niin monella " koeputkilapsella" on elämässään ikuinen aukko siinä kohdalla ettei joko tiedä biologisia vanhempiaan tai ettei hänen oma biologinen äiti (munasolun luovuttaja) halua olla äiti / vanhempi hänelle = (. Juuri tämän vuoksi lapsia pitäisi tehdä vain rakkaudesta (mies ja nainen parisuhteessa) ei laboratorio-olosuhteissa " istuttamalla" .Kommentit (8)

Vierailija

Minusta on vähintäänkin kohtuullista, että lapsettomia pariskuntia pyritään auttamaan lääketieteen keinoin.Eri asia sitten on, jos asialla aletaan " kikkailla" .

Vierailija

Ja välittävät hänestä yhtenä jälkeläisenänsä. Kamala kuvitella sitä tyhjiötä ja sitä hätää mitä varmastikin kokee siinä vaiheessa, kun ymmärtää ettei oma biologinen äiti HALUA olla äiti omalle lapselleen - hän vain kävi antamassa " lahjan" ventovieraille tädeille ja sedille, jotta he sitten voisivat laittaa alulle lapsen laboratorio-olosuhteissa = /.Vierailija
Tääällä yksi ydinperheeseen syntynyt onneton! Kävikin myöhemmin selville, että biologinen isäni on joku tuntematon " lahjoittaja" . Meinaan, äitini oli käynyt vieraissa.Joten maailmas sattuu ja tapahtuu. Biologista isääni en pysty selvittämään " virallisia" reittejä pitkin, koska olen yli 16v.

Vierailija

luovutetuista sukusoluista. Yleisimmin sitä käytetään ihan heteroparien hoidossa heidän omilla soluillaan. Moni ei edes tuota tiedä ja ollaan suu auki ihmettelemässä ,että " onko niillä koeputkilapsi?"

Vierailija

Pitäisikö adoptointi kieltää siksi että sinä luulet että jollei tiedä biologisia vanhempiaan, elämä on automaattisesti hirveää?

Uusimmat

Suosituimmat