Minkä kokoisen talvihaalarin ostaisin lapselleni?

Vierailija

Poika on nyt 11 kk ja sopiva vaatekoko 86 cm. Minkä kokoisen talvihaalarin ostaisin, että menisi koko talven? Jos ostan 86 senttisen niin jääköhän se pieneksi? Remun haalari kyseessä.

Kommentit (9)

Vierailija

Esim. 80 sentin bodyt ovat auttamattomasti liian pieniä ja 86 juuri sopiva. Jotkut 80 cm housut sentään mahtuvat vielä juuri ja juuri.Neuvolassa eivät ole koskaan poikaa isoksi sanoneet, hieman käyrän yläpuolella kyllä menee mutta kasvaa tasaisesti.ÄP:n haalari on liian pieni jos haluaa alle mahtuvan jotain. Nyt menee nippanappa sukkiksien ja bodyn päälle.T:AP

Vierailija

Pysyvät paikallaan. Mä ostin talveksi 80 cm Reiman ja taatusti riittää. On iso vielä nyt.Mun kaveri muuten osti 92 cm Reiman talveksi 1,5-vuotiaalle pojalle ja nyt jo katuu. Olisi pitänyt sittenkin ottaa 86...Remun koot on myös aika isoja.

Vierailija

eiks äitiyspakkauksen haalri ole80? ja se meillä just sopiva ja mä aattelin et pari kuukautta lapsi kasvaa tammi-helmikuussa se 86 olis hyvä just ku meillä tyttö kävelee jo ulkona ja tarttee sellasta parempaa haalaria kun istuu japullahtelee lumeen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat