Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pitäiskö kuitenkin jättää pikkukakkonen tekemättä jos se lintuinfluenssa tulee : (

Vierailija

Kauhee vauvakuume olisi muuten kyllä ja muutenkin olosuhteet olis suosiollisia mutta on alkanut hirveästi pelottaan toi pandemia. Eihän sitä rokotustakaan voi ottaa jos on raskaana ja sitten vielä pienet vauvat on varmaan muutenkin suuressa vaarassa sairastua, hui kamalaa että pitääkin kaikkea olla, pelottaa oikeesti!

Kommentit (12)

Vierailija

Ei elämäänsä voi elää niin, että koko ajan pelkää mitä EHKÄ voi tapahtua. Ja tosiaan, voit jäädä auton alle vaikka matkalla lähikauppaan.T. Omaisiaan tapaturmaisesti menettänyt

Vierailija

just tippu lapsi autosta ja kuoli, ihmisiä kuolee koko ajan saatana vaikka mihin sairauksiin.Miksi luulet ettei juuri sinua koskettaisi tällainen tapaus joskus?

Vierailija

En nyt tarkoita sellaisia että voi jäädä auton alle tai muuta sellaista.

Vaan sitä jos tuo lintuinfluenssan tulo on toden näköistä niin silloin tuntuisi jotenkin kamalalta tehdä lisää lapsia tänne kärsimään!!! ap.

Vierailija

eikä se tauti ole mihinkään edes laantunut, siitä ei vain jauheta mediassa enää. sars, tuberkuloosi, ebola jne riehuvat myös edelleen.SUOMESSA KUOLEE JOKA PÄIVÄ 2000 IHMISTÄ ERILAISIEN TAPATURMIEN VUOKSI.kannattaiskohan pelätä kotona kompastumista/keittiötikkailta putoamista hiukan enemmän? tai pullaan tukehtumista.lintuinfluenssa ei ole toistaiseksi edes tarttunut ihmisiin! ei siitä välttämättä edes tule mitään ongelmaa.

Vierailija

Senkun " elät" elämääsi vainoharhaisena ja pahinta peläten. Ei varmaan kannata huomenna nousta sängystäkään, vedä vaan peitto pään päälle ja soita pomolle ettet suotta viitsi tulla töihin kun pandemia tulee kohta kuitenkin....

Uusimmat

Suosituimmat