2 kk eikä huoli tuttipulloa

Vierailija

Miten opetan vauvalle tuttipullon. Haluan lopettaa imetyksen, kun se tekee rinnoista roikkuvat. On kokeilut 3 erilaista pulloa, 4 erilaista päätä, sekä vedellä, tuttelilla että nannilla, mikään ei auta, ei huoli, sylkee ulos senkin mitä suuhun tulee.

Kommentit (6)

Vierailija

imetys, mutta omapa on asiasi ja lapsesi.Jos vauva on ollut täysimetyksellä kaksi kuukautta, voi pullolle oppiminen kyllä kestää, täysimetetyt vauvat usein diggaavat tissiä aika lailla. Tiedän pari tapausta, johon ei auttanut muu kuin nälkä. Siis kerrasta poikki vaan imetys, ei terve vauva ruoan ääreen näänny.Eri asia sitten on, onko tuo reilua tai fiksua.

Vierailija

AP: Hitsi, jos tissiesi ulkonäkö on tärkeämpi kuin imetys ja vauvan kehitys ja hyvinvointi, lapsi pitäisi huostaanottaa pois sinulta. Oot kyllä kahjo jos tuo kirjoituksesi pitää paikkaansa.

Vierailija

Mutta täällä on tylsää, mies otti vauvan ja lähtivät käymään mummolassa, kun on hänellä vapaapäivä ja minulla flunssa. Oikeasti vauva ottaa nannia hätätilassa, olivat jo laitoksella antaneet kun oli vauvalassa viikon tarkkailussa.Ihanaahan tuo on, että mieskin pärjää päivän lapsen kanssa. Sorry, ei ollut tarkoitus muuta kuin piristää vähän tämän palstan uneliasta tunnelmaa..Terveisiä täältä porvoosta...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat