Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Antibioottikuuri- kipeät rinnanpäät?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Aloitin toissapäivänä antibioottikuurin, jonka sivuvaikutuksena mainitaan iho-ongelmat (mm. nokkosihottuma, kutina). Imetän tytärtäni (kohta 9kk) eikä imuotteen kanssa ole ollut ongelmia, eli imetys on ollut " kivutonta" . Eilen illalla rinnanpäät tuntuivat tosi aroilta ja tänä aamuna oli jo selvästi näkyvissä haavoja. Eivät vuoda verta, mutta en pysty kivun takia imettämään. Luulen tämän johtuvan antibiooteista, tytölläkään ei siis vielä ole hampaita joilla kalvaa. Nyt kaipaisin vinkkejä ihon hoitamiseen. Jotain nopeaa ja tehokasta mielellään...Onko kellään vastaavia kokemuksia?

Kommentit (2)

Vierailija

anbitiboottikuurin aikana suolisto läpäisee osittain pilkkoontuneita proteiineja helpommin kuin tavallista (eli sinulla on allergiaoireita).

Tällöin vauva voi muuttaa imuotettaan joko maidon maun tai allergiaoireiden vuoksi, mikä sitten kipeyttää rinnat. Myös maidon sisältämät ravintoperäiset proteiinit voivat aiheuttaa oireita rintojen iholla kuten tietysti myös itse antibiootti. Ota yhteyttä lääkäriin.

Vierailija

Tämä selvä, mutta kyselinkin HOITO-OHJEITA! Jos jollain kokemusta. Tällä kun on vaan tarkoitus briljeerata ton huikean allergiatietoutensa kanssa. En mene lääkäriin, enkä lopeta kuuria, koska jäljellä enää 2 päivää. Tattista nyt kuitenkin taas tästä tietoiskusta.

Uusimmat

Suosituimmat