Antakaa olla!

Vierailija

Näitä sivuja käyn lukemassa lähinnä vertaistuen puutteessa, itse lopetin tupakoinnin luonnollisesti perhesuunnittelun yhteydessä.. Ikävää on ettei tällä palstalla juurikaan näe onnistumis- tai epäonnistumiskokemuksia; tuen sijaan näitä kiukkuisia tekstejä lukiessa tekee mieli vetäytyä savuverhon taakse..Kommentit (2)

Vierailija

eli viikko polttamatta, ja koen olevani voiton puolella. vaikka tekeekin hirveesti mieli polttaa, en lankea, koska en halua läpikäydä sitä helvettiä mitä ensimmäiset päivät on.nyt on kivasti aikaa lapselle, ei tarvi miettiä missä välissä pääsisin tupakille. mua ei kattelle kieroon kun käyn lapsen kanssa ulkona(rööki huules), tunnen ihania tuoksuja. jopa havun tuoksu tuntuu kaupungissa!

en haise pahalle ja pystyn hengittämään ilman hengenahdistusta. silti tämä on vaan alkua, en malta odottaa mitä vielä on edessä!kannattaa kokeilla savuttomuutta. tämä on ihanaa!

Vierailija

sitä kai kutsutaan keskustelupalstaksi koska täällä keskustelaan vaikka sävy tai sisältö ei ehkä aina ole kaikkien mieleen. Yleensä ainoa ratkaisu tähän on halinallefoorumi eli esimoderoitu versio missä laitetaan näkyviin vain semmoiset postaukset jotka ovat poliittisesti oikeita.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat