Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Rakenneultrasta ja sukupuolen tulkitsemisesta kysymys

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Elikkäs miten tuota kuva tulkitaan?Meillä on aika hyvä shotti vauvan haaravälistä, ns. sammakkoperspektiivistä, vähän niinkuin vauva pyllistäisi kuvassa (kuva takaa päin)

Olen joskus kuullut, että toisella on 3 " viivaa" ja toisella sukupuolella 2.Meidän masukilla näkyy haarovälissä jotain, ei ole napanuora, vaan ikäänkuin pyöreä uloke. Onkohan ne kivekset, vai voiko häpyhuulet olla noin turvoksissa?Muistaako joku tämän " viiva" lukuohjeen?kiitos!!

Kommentit (3)

Vierailija

sattuneesta syystä tässä raskaudes lääkäri selitti sen.. Elikkäti TYTÖLLÄ on 3 viivaa ja pojalla 2.Meille sanottiin sukupuoli lähes varmaks noiden viivojen perusteella jo rv 16 ja lopullinen varmistus rv 24 ku kävin seuraavaks lääkärillä..Sama lääkäri siis kattellu viivoja koko ajan..:o)

Vierailija

Nyt tältä kolmannelta näkyi kivesten näköinen " juttu" vois kuvailla myös kävyksi..Mitään pippeliin viittaavaa ei ole näkyvissä.

Sanottiin et on tyttö.Ite olisin tulkinnut siitä kuvasta et poika tulee,näyttää todella kiveksiltä..Mutta neuvolassaki sanottiin et kyllä tuo tytöltä näyttää ja nyt ku ollaan useammissa ultrissa käyty on vastaus aina ollut että tyttöhän se siellä kasvaa;)

Eipä noita ite oikein osaa tulkita,ota kuva neuvolaan mukaan ja kysy kumpi neuvolatädin mukaan kuvassa on..

Meillä täti kertoi pimpin ja kivesten näyttävän erehdyttävästi toisiaan jos pippeliä ei näy,sillä erotuksella et ammattilainen tietää et ne kiinnittyy erilailla.Lähtee siis sieltä pyllynpuolelta jotenkin erilailla..

Uusimmat

Suosituimmat