Ilmainen lasten leikkipuisto..katsokaa!

Vierailija

Eli, teen lopputyötä koskien matkailua ja lapsia. Ja nyt kehitän yhtä ilmaista lasten leikkipuistoa.Kysyisin nyt teiltä, että mitä kaipaatte sellaiseen puistoon?

Kaikki vaan vastaamaan, ni saadaan lapsille kivoja leikkipaikkoja :)

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

no näköjään ketään ei kiinnosta lasten hyvinvointi ulkosalla...ihmeellistä...ja sitten haukutaan leikkipuistoja jos on jotain puutteita....

Vierailija

Siis mikä on ilmainen lasten leikkipuisto? Tarkoitatko jotain huvipuiston tyylistä vai mitä? Meillä päin ainakin leikkipuistot on ilmaisia.

Vierailija

johonkin metsään lapsille röllipuisto. Täällä kaupungissa kun ei juuri ole metsiä, ainakaan niitä metsiä missä ei olis koirankakkaa ja lapset niin harvoin pääsee metsään.

Siellä ois majoja puussa ja maassa, kaikkia svengailu juttuja puusta toiseen ja seikkailuratoja.

Vierailija

turvallista miljöötä (kunnollinen aita ja portti, maasto pehmeää soraa/nurmea tms. ei asfalttia)kiipeilytelineitä (joissa isompikin lapsi voi kiipeillä)liukumäki (isommille ja pienemmille lapsille omansa)keinut (isommille ja pienemmille lapsille omansa)hiekkalaatikko (sellainen jossa hiekka vaihdetaan usein tai siinä on kansi tms. kissojen varalta)lisäksi muita ei niin valmiiksi ajateltuja telineitä/leikkivälineitä, joissa lapsi voi oman mielikuvituksen mukaan leikkiä (majoja, kiipeilytelineitä, köysirata...)Ammattitaitoinen puistotäti, jonka hoitoon voi tarvittaessa muksunsa jättää, wc sekä mahdollisuus esim. keittolounaaseen.Mitäköhän vielä....

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat