Suosittele tuvaistuinta!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meillä on tällä hetkellä käytössä Akta DuoFlex Comfort,on serkkujen vanha ja suunnitteilla on ostaa uusi istuin Poikaselle ikää 1v5kk.Nykyisessä istuimessa istuu selkämenosuuntaan(meille tärkeää) mutta varpaat on suussa,ja jos laittaa istuimen niin että on jalkatilaa enemmän niin etupenkillä ei mahdu kukaan istumaan.Ja poika on mahdoton ovien availija eli etupenkille hänellä ei ole mitään asiaa. Ollaan aateltu AktaGracon cosmic xtp:tä, mutta tosiaan en vielä tiedä onko sen jalkatila yhtään parempi meille ja miten edes mahtuu autoon.Autona on upouusi Toyota Corolla, viisiovinen ei farkku vaan sellainen pikkuauto:)

Kommentit (3)

Vierailija

Ja vielä muutama kuukausi sitten meillä oli autona corolla. Tyttö mahtui istumaan selkämenosuuntaan siinä kaksi vuotiaaksi ja eteenkin mahtui juuri ja juuri istumaan. Lisää olisi vielä saanut tytölle jalkatilaa etupenkkiä siirtämällä, mutta sitten ei olisi enään mahtunut eteen istumaan.

Vierailija

Siinä lapsi istuu korkealla ja istuinosa on sen verran lyhyt, että lapsen jalat kääntyy istuma-asentoon aika pienenä. Ei tarvii tukirautoja, ei tarvii nojata penkkiin, voi laittaa selkämenosuuntaan kaikille paikoille (paitsi tietty eteen jos on turvatyynyt). Tuossa istuimessa mahtuu istumaan selkä menosuuntaan niin kauan, että voi turvallisesti istua turvavyöistuimessa kasvot menosuuntaan. Omassa corollassani edessä mahtui ihan hyvin istumaan.Joka tapauksessa ota lapsi mukaan kun lähdette sovittamaan istuimia autoon.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat