Tangoprinsessa Susanna Gärdström itkee lehdissä keskenmenoaan ja

Vierailija

sitä ettei tule raskaaksi.Olenko ainut jonka mielestä on hassua edes ihmetellä että olisko lapsettomuuden syynä tehty sterilisaatio.Muutenkin tuon ukon kanssa lapsia,sehän sekaantu 14-vuotiaaseen potilaahansa.Yäk!

Kommentit (14)

Vierailija

Ja tänään muuten taas sain yhden, verta on housuissa ;).Tiadan nyt kääriytyä vilttiin ja käydä itkemään. Lohduttakaa mua pliis :' (. Vaikkei nyt lasta toivotakaan, ottaa tosi koville, tää keskenemeno siis :' ' ' ' ' ' ' ( *itkee ja soittaa miehelleen, et tulee töistä kotiin pariks viikoks lohduttamaan*.

Vierailija

ja olen ihmetellyt kuka tämä ihminen on ja miksi hän tulee julkisuuteen typerien juttujensa kanssa.

Jotenkin Lindamainen fiilis. Lindasta kertovat (Lampenius) jutut on yleensä hänen terveyteensä liittyviä tai muuten juttuja, joista paistaa julkisuuden haku, typeriä juttuja.

Tuo on oikein narttu tuo Susanna!

Vierailija

Eihän se todellakaan ole varmaa että koeputkihedelmöityksestä alkaa raskaus. Ja sitten kaksi viikkoa myöhemmin itkee keskenmenoa. Liekö edes kiinnittynyt kohtuun - ja jos ei niin eihän hänellä edes ole ollut keskenmenoa kun raskaus ei edes alkanut!Kyllä hävettäis olla noin tyhmä.

Vierailija

Kieltämättä aika huvittavaa, kun yksi itkee lehdessä lapsettomuuttaan ja arvelee, että " osasyy saattaa olla siinä, että minulle on tehty sterilisaatio" . Hyvä Einstein...Ja muutenkin toi lapsenteko on niin arvaamaton projekti, että vaikka julkkis olisinkin, niin en ainakaan itse viitsisi hehkuttaa siitä yhtään missään ennen kuin raskaus olisi jo pitkällä. Mutta toisten on näköjään keksittävä itsestään kirjoitettavaa lehtiin vaikka olemattomasta raskaudesta.

Vierailija

En olisi uskonut että tollee julkisuuteen sekoaa, on tosi julkisuudenkipeä...Naurettavilla asioillaan lehdessä. Miten noloa ja epätoivoista esitellä itseään (jota kumminkin on melko paljon,eh...) alusasu-kuvissa, haarat levällään hedelmöityshoidossa " tässä meille tehdään lapsi, ihanaa" ja parin viikon päästä itkeä, ettei lasta tullutkaan...Ja se mies sitten...huh huh.

Vierailija


Siis että naikkosella on alkanut ihan normaalit kuukautiset ja itkee keskenmenoa. Hei haloo!Joko se on aivan julmetun tyhmä tai sitten Väestöliitossa ovat unohtaneet mainita että _valtaosa_ alkionsiirroista ei johda raskauteen jolloin ne kuukautiset sitten luonnollisesti alkavat pari viikkoa siirrosta.Vahvasti epäilen kyseessä olevan ensimmäinen vahtoehto. Suoraan sanottuna taitaisi olla parempi ettei noita geenejä siirrettäisi eteenpäin.

Vierailija

Ja joka oli siis juuri vasta menossa IVF:n alkionsiirtoon?Silloin jo mietin että voi hyvänen aika - eihän noissa ole onnistumis% kuin 30-40% luokkaa per kerta eli jo on hieman ennenaikaista tuo hehkutus. Nyt tyty on varmaan sitten testannut sen negan - tai saanut ensin (liian aikaisin testattuaan) haamun...Voi elämäni kevät! :-(

Vierailija

Harva sitä IVF-hoitoonsa pyytää kuvaajaa, saati että kuvaaja olisi Seiskasta. Kuvauksissa toitotetaan, että meille tulee koeputkivauva vaikkei ole vasta kuin punktio ja siirto tehty. Vuoto alkoi viikko hedelmöityksestä ja prinsessa sai MUKA keskenmenon. Eihän tuossa vaiheessa voi puhua keskenmenosta, kun vasta 2 vkoa hedelmöityksestä pystyy raskaustestinkin tekemään. Raukka ei tajua, että alkio ei vaan ole kiinnittynyt hänen kohtuunsa ja luulee sitä keskenmenoksi. Keskenmenosta voidaan puhua vasta, kun raskaustesti on tehty ja se on näyttänyt positiivista. Huhhei, mikä tyyppi! Liekö tuo edellinenkään " raskaus" päättynyt keskenmenoon. Sterilisoidulle Susannalle on varmaankin tehty 3 alkion siirto ja vuoto alkanut taas ennen aikojaan. Kyllä Kouvola saa olla prinsessastaan ylpeä!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat