" Turvaverkko" kantokoppaan takapenkille, turvallinen?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onko kokemuksia onko turvallinen sellanen verkko, joka tulee kantokoppaan, jotta sen saa vöihin takapenkille autoon ja lapsi voi matkustaa kopassa köllien?

Paikallinen MLL ei ole hankkinut vuokraustarkoitukseen verkkoa juuri siitä syystä, että ei ole testeissä saanut hyviä tuloksia. Lastentarvikeliike meilläpäin niitä vuokraa, mutta sieltä sanoivat myös, että turvallisuushan siinä ei ole yhtä hyvä kuin istuimessa.

Kokemuksia käytöstä kaipaan!!

Kommentit (2)

Vierailija

Saatiin tuollainen turvaverkko tutuilta, joilla 90-luvun alussa syntynyt lapsi. Silloin olivat sitä kovasti käyttäneet, mutta me vietiin se kierrätyskeskukseen, koska ei haluttu käyttää sitä vaan ostettiin kaukalo.

Vierailija

Samaa sanoi meille paikallinen lastentarvikeliike, joka turvaverkkoa vuokrasi. Meillä oli silloin sitä kuitenkin " pakko" käyttää, kun vauvalla oli lonkkalasta parin kk ajan viime keväänä eikä silloin voi turvakaukaloon istuttaa (jalkoja pidetään lastan avulla " sammakkoasennossa" ).Itse suosisin turvakaukaloa mikäli vain mahdollista jo ihan turvallisuussyistä. Ja turvakaukalo on kyllä helppokäyttöisempikin, ainakin meillä näin koettiin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat