Pojalle nimi tarvittais...

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tea Camillan veljelle tarvis keksiä joku nimi, mutta ei mitään pekkaa, paavoo, mattia tai tän kaltasia, mutta ei mitään liian erikoista.

Eikä tarvi sointua välttämättä siskon nimen kanssa.

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Siskon toisesta nimestä siepattu. Toiseksi sitten nimi, josta voisi johtaa seuraavan sisaruksen nimen?Ami Wiljam (Ilja, Wilja..)/William (Will, Illi, Lia, Liam..)Ami Benjamin (Ben, Benja, Enja..)Ami Ferdinand (Ferdi, Erdi, Dina, Nan..)?;)C-alkuisista oliko jo mainittu Cedrik?

Vierailija

Jan, Dan, Dag, Teo, Leo, Tom, Tim, Aki, Ben, Ano, Sam, Max, Mio, Jim, Jon, Ove, Ola, Ulf, Uno.Toiseksi nimeksi esim. Caius, Claus, Christian, Christoffer, Constantin, Casper...Dag Christian

Teo Caius

Leo Casper

Max Claus

Vierailija

kaikille nimi ehdotuksia antaneille, oli paljon hyviä mutta lisää saa laittaa! Eipä noista mikään ainakaan vielä miellyttänyt niin paljoa kun pitäisi, mutta voipi olla että ajan kanssa makustellaan niin ehkä joku noistakin päätyy pienen poikamme nimeksi =)

Vierailija

mieleen. Kun itse tykkäsin Verneristä ja mietin, mitenhän sitten kävisi Helmer... Ja siitä taas lyhyttä kutsumanimeä hakemaan ja.. mistä se sitten tulikaan (? ;) ): Jimi Hendrik. ;)Olisi esikuvakin aika legendaarinen..

Vierailija

kun seuraan asmalla useampaa palstaa, mutta vielä tämmöinenkin tupsahti mieleeni. Kävisi ensimmäiseksi tai toisekis nimeksi: Verner.Voisi ajatella, että Tean veljelle sopisi lyhyt, jämäkkä nimi, mutta kyllä toisaalta joku pidempikin voisi toimia.Mitä mieltä olet näistä muutamasta?

Vierailija


ensimmäisiä nimiä:Luka

Nooa

Eeli

Andre

Semi

David

Dani

Niila

Noel

Kare

Alex

Max

Joel

Arno

Patriktoiseksi nimeksi:Alvar

Aaron

Valdemar

Kristian

Oliver

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat