Loppuuko tämä aterianjälkeinen makeanhimo joskus?

Vierailija

Siis, lopetin nyt vaihteeksi herkuilla elämisen ja aloin syödä järkevästi. EI siinä mitään, ensin hyvä ja monipuolinen aamiainen, sitten jossain vaiheessa tulee nälkä, ja tekee mieli oikeaa ruokaa. No sen ruuan jälkeen välittömästi tekee mieli jotain rasvaista ja makeaa.Loppuuko tämä jälkkärinhimo kun vaan sitkeästi on syömättä sitä makeaa?

Kommentit (10)

Vierailija

Olen kokeillut karppaamista muttei se sopinut mulle. Enkä muutenkaan halua olla erikoisruokavaliolla, vaan pystyä syömään esim. kylässä ja juhlissa sitä mitä tarjotaan.ap

Vierailija

on pakko vähän hehkuttaa että puoleen vuoteen ei ole tarvinnut makean himosta kärsiä. Vaikka olenkin normaalipainoinen, makean syönti oli silti minulle ongelma. Karppaus sopii mullekin.

Vierailija

Toinen mikä auttaa aterian jälkeen on, jos hauduttaa kuumassa vedessä hyvin pestyä sitruunankuorisuikaletta. Mieheni juo vain tätä.

Vierailija

ilman minkäänlaista tuskaa. Ei vaan yksinkertaisestai haluta syödä mitään. Ei voi kuin suositella. Minäkin olen kaikki läskini kerännyt makean syönnillä, välillä näin jopa karkeista unta:) En aio palata " normaaliin ruokavalioon" enää ikinä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat