Vauvan syke 190-195! rv 37+1 menossa.

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Neuvolassa siis saatiin näin huimat lukemat. Sykkeitä kuunneltiin ensin 15min ja puolen tunnin tauon jälkeen 10min. Lopulta syke laski 150-160 paikkeille. Muuten on ollut nuo hurjat lukemat aivan koko ajan.

Pikkasen pisti huolestumaan, vaikka onneksi syke kuitenkin lopulta laski normaalille tasolle.

Äippäpolille eivät suostuneet ottaa asian takia, joten tuskin nyt mistään hengenhädästä on kyse.

Mietityttää vaan että mistähän noin korkeat sykkeet voivat johtua?

Onko muilla kokemusta moisesta?Muuten kaikki mahdolliset arvot olivat kunnossa, verenpainetta myöten.

Kommentit (5)

Vierailija

odottaessaan kolmatta lastaan. Kävi myös äitipolilla, mutta mitään syytä/vikaa ei löydetty. Terve tyttö syntyi vielä samana iltana, kun oli päivällä käynyt äitipolilla. Eli tyttöä sulle ennustan syntyväksi, tytöillä kovat sykkeet :) ! Onnea loppuajalle!

Vierailija

Kaipa meilläkin on kaikki siis kunnossa.Ei vain ole kahdessa edellisessä raskaudessa sentään noin korkeita lukemia saatu mitattua, joten pikkasen pisti miettimään.

Tyttöä veikkaan itsekin. Ekassa raskaudessa tytöllä oli korkeammat sykkeet kun toisessa raskaudessa jossa odotin poikaa. Kohtahan tämä sukupuoli selviää...

Vierailija

eli mulla molemmissa raskauksissa asia huomattiin äitipolin käyrässä. sykkeen keskiarvo oli siis tuolla 200 pinnassa. mut otettiin molemmilla kerroilla iltasella uudestaan mittauksiin. sykkeet oli toisella kertaa mitattuuina normaalit 150-160. Meillä se johtui siis vaan vauvan jumppatuokiosta, mutta kyselin sitten asiasta, että mitä olisi epäilty jos eivät olisi laskeneet normaalitasolle, niin sain vastauksen, että saattaisi johtua esim, jostain tulehduksesta tms. Eli sitten olisi syytä saada vauva ulos suht nopeasti. mutta hätää ei meilläkään siis ollut ja johtui vain siitä, että vauva jaksoi jumpata vaan;) tsemppiä loppuodotukseen! -K

Vierailija

onneksi ihan turhaan. Sykkeet vaihtelivat 120-190 välillä. 140-160 oli se vakioväli, mutta välillä käytiin ihan lähellä kahtasataa. Ja sen kyllä tunsikin... Vauva heitti hirveetä liikettä masussa. Varmaan kyse ihan normaalista liikkumisesta-tunsitko liikkeitä? Tosiaan meillä oli vielä hiljainen päivä menossa eli nytkin on varmaan lukemat yli 200!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat